09-02-11, 00:34
|
|
Stage 2
|
Re: Custom Garage Bucureşti
O recomandare si din partea mea, plus o poza cu farul de Honda Civic. Dupa montaj o sa pun si una cu el pe masina.
|
|
|
09-02-11, 07:27
|
|
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Supra4ever
Salut, as vrea sa stiu si eu niste preturi pentru :
Portbagaj CSL
Eliminare bandouri
Bad boy look
Evazare aripa spate
Masina in cauza este un bmw e46 nonfacelift din 2000.
Numai bine!
|
Salut Ai PM!
Quote:
Originally Posted by florindragutzu69
salutare tuturor celor care viziteaza acest forum!
Am auzit cum ca cei de la Custom garage fac treaba buna.Tin sa ii felicit si totodata ma gandeam sa vin si eu cu al meu golf 3 stock sa vedem ce i-am putea face si cum l-am putea customiza, in prima parte doar partea din fata si poate cu timpul si in continuare.ceva idei as avea si poate cum se spune "mai multe creiere gandesc mai bine decat unul" cu ajutorul vostru si experienta in domeniu i-am putea oferi golfului o infatisare placuta.
O seara cat mai buna si spor la cat mai multe customizari ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) !
|
Ms omule..te asteptam cu golful cum am vb
Quote:
Originally Posted by SGM.MYKE
O recomandare si din partea mea, plus o poza cu farul de Honda Civic. Dupa montaj o sa pun si una cu el pe masina. ![Very Happy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
Multumim Mihais ai parte de el!seara buna
|
|
|
09-02-11, 08:45
|
|
Member of: [DAEWOO] [2 Roti]
|
salut, am pus 2 poze, la bara fata as dori sa o si prelungim putin, fata de cum arata in poza dorita.
un pret pentru fiecare pe PM te rog, si un pret pentru un set de praguri(simple)
multam mult,
|
|
|
09-02-11, 10:38
|
|
|
Quote:
Originally Posted by TZN 85 BUB
salut, am pus 2 poze, la bara fata as dori sa o si prelungim putin, fata de cum arata in poza dorita.
un pret pentru fiecare pe PM te rog, si un pret pentru un set de praguri(simple)
multam mult,
|
Ai PM!
|
|
|
09-02-11, 18:59
|
|
Stage 2
|
Dupa cu am promis uite si o poza cu farul montat. ![Cool](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_cool.gif)
Imi pare rau de calitatea pozei.
|
|
|
09-02-11, 19:07
|
|
Stage 2
|
Salut. Cat ar costa deslipirea unor faruri de Albea? Si pt. difuzor spate ramane sa vorbim ca as fii interesat.
|
|
|
09-02-11, 19:08
|
|
|
Quote:
Originally Posted by garcia
Salut. Cat ar costa deslipirea unor faruri de Albea? Si pt. difuzor spate ramane sa vorbim ca as fii interesat.
|
Ai PM!
|
|
|
11-02-11, 13:57
|
|
|
salut! ma intereseaza si pe mine cat ma costa de vopsit o bara spate de tico in alb casablanca. Multumesc anticipat!
|
|
|
11-02-11, 14:24
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Fireburn_03
salut! ma intereseaza si pe mine cat ma costa de vopsit o bara spate de tico in alb casablanca. Multumesc anticipat!
|
Ai PM!
|
|
|
11-02-11, 23:18
|
|
Opel Driver
Member of: [Opel]
|
Am si eu o programare sapt viitoare la baieti pt un badboy. Am fost azi pe la ei si m-au convins! Foarte de treaba si profesionisti! Abia astept sa facem fata masinii, ca mai mult ca sigur o sa urmeze si prin spate mici modificari, ca numai cat am stat acolo ne-au venit vreo 4 idei
|
|
|
12-02-11, 13:44
|
|
|
cat ma ajunge un eleron haion pt focus mk1 atasez 2 poze
|
|
|
12-02-11, 15:47
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kahn
Am si eu o programare sapt viitoare la baieti pt un badboy. Am fost azi pe la ei si m-au convins! Foarte de treaba si profesionisti! Abia astept sa facem fata masinii, ca mai mult ca sigur o sa urmeze si prin spate mici modificari, ca numai cat am stat acolo ne-au venit vreo 4 idei ![Very Happy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
Kahn te asteptam!
Quote:
Originally Posted by fisan
cat ma ajunge un eleron haion pt focus mk1 atasez 2 poze
|
Ai Pm!
|
|
|
13-02-11, 12:23
|
|
|
Salut cat ma costa sa imi scoti bandourile de pe bari fata spate si sa umpli gaurile alea care raman si sa unesti si prelungirile de bari cu barile sa nu se mai vada ca sunt delimitate la un Seat Toledo 1m fabr 2003 si cam cat timp de executie ti-ar lua ca sunt din provincie?
Dar un Bad Boy foarte foarte finut ? Da-mi te rog separat preturile pentru bari si cat m-ar mai costa separat si Bad Boy-ul.
Multumesc
|
|
|
13-02-11, 17:14
|
|
|
Quote:
Originally Posted by rosu adrian
Salut cat ma costa sa imi scoti bandourile de pe bari fata spate si sa umpli gaurile alea care raman si sa unesti si prelungirile de bari cu barile sa nu se mai vada ca sunt delimitate la un Seat Toledo 1m fabr 2003 si cam cat timp de executie ti-ar lua ca sunt din provincie?
Dar un Bad Boy foarte foarte finut ? Da-mi te rog separat preturile pentru bari si cat m-ar mai costa separat si Bad Boy-ul.
Multumesc
|
salut Adrian ai PM!
|
|
|
14-02-11, 17:32
|
|
Member of: [DAEWOO] [FORD]
|
Salutare,
Cat ma costa doua modificari pentru bara fata (1 sau 2) si spate, pentru tico... precum acestea din poze?
|
|
|
|
|