Adica o sa fie una din masinile care o sa arate foarte bine.
Parerea mea.
Quote:
Originally Posted by promiseland
adica?
Baieti va multumim pt aprecieri...este una din masinile la care s a muncit ""mai lent"" pt ca au fost alte lucrari de terminat... ii multumim proprietarului pt ca a avut rabdare si in final va fi unul dintre golfuri 3 dupa care vom intoarce capu'... maine va intra la pregatit si vopsit.. revenim cu foto cand va fi gata..pana atunci..MUNCIM...
dc nu dai totul afara din casa? mai pune si reparatia farului la Land Roveru ala si bad boy-ul la logan , pe langa asta mai adaug si o parte din modificarea barii loganelului meu
dc nu dai totul afara din casa? mai pune si reparatia farului la Land Roveru ala si bad boy-ul la logan , pe langa asta mai adaug si o parte din modificarea barii loganelului meu
am vazut loganul cu bara modificata azi la carol ! a iesit foarte bine felicitari baieti !
sa incepem cu inceputul , bara fata clean logan,eleron portbagaj logan, montare finala sport logan + folie geamuri fata, evazari aripi "pisicuta",reparat colturi praguri Kia Sorento, reparatie bara fata bmw seria 7