Poti sa estimezi cat ma costa un vopsit complet la un polo din 2001 in 4 usi, alb. Nu are rugina sau alte tampenii, pur si simplu pusa alta vopsea pe el . Ca info, nu are bandouri deloc (au fost scoase) iar plafonul nu trebuie facut (e negru si e ok, nu are rost sa il refac). Eventual daca poti sa imi dai pret cu si fara vopsea,lac,diluant,etc. (sau impartit in manopera + materiale)... cum iti e mai bine.
Poti sa estimezi cat ma costa un vopsit complet la un polo din 2001 in 4 usi, alb. Nu are rugina sau alte tampenii, pur si simplu pusa alta vopsea pe el . Ca info, nu are bandouri deloc (au fost scoase) iar plafonul nu trebuie facut (e negru si e ok, nu are rost sa il refac). Eventual daca poti sa imi dai pret cu si fara vopsea,lac,diluant,etc. (sau impartit in manopera + materiale)... cum iti e mai bine.
f tare bmw lui razvan .
pt un ford fiesta , 2 usi , un pret pt o vopsea totala ?
pe o aripa si pe stalpi lacul este matuit, in unele locuri vopseaua incepe o mica exfoliere , iar plafonul cred ca trebuie refacut in totalitate ( f mici crapaturi in chit ) .
mersi !
salut, un bad boy pt mondeo mk3? ca am vazut ca ai mai facut
si barile clean, astupat bandourile, ca mi le-a mai facut mie cineva si mi le-a facut... praf, au crapat acum s-a unflat spuma si tot asa