Am inteles ca poti si modifica spoilere.ai putea sa faci ceva interesant cu spoilerul stoc de la un audi a3 8l (modelul din 2000)?si m-ar interesa si prelungirea capotei(gen pleoape)?daca se poate m-ar interesa si niste preturi te rog.
mersi anticipat
Am inteles ca poti si modifica spoilere.ai putea sa faci ceva interesant cu spoilerul stoc de la un audi a3 8l (modelul din 2000)?si m-ar interesa si prelungirea capotei(gen pleoape)?daca se poate m-ar interesa si niste preturi te rog.
mersi anticipat
se poate face si spoilerul si capota! la spoiler trebuie sa te hotarasti ce vrei sa-i faci si dupa putem discuta de preturi!
cel mai simplu e sa discutati fata in fata si lucrati va hotarati amandoi. are idei bune lucian ... (btw, vezi ca am sa-ti arat ce am facut acu la masina )
Salut. Poti face pe un megane kit-ul de pe megane-ul din link? Este facut...sau era, de cei de la pilot. Ma intereseaza daca il poti face mai ieftin. Eventual doar bara spate. http://www.pilotauto.ro/magazin/port...renault-megane
Te rog, da-mi pe mail niste poze cu ce ai putea sa faci pe megane1. Nu e nici o graba, oricand ai putin timp sa trimiti, sunt binevenite. [email protected]. Multumesc pentru raspuns.
Sal , ma intereseaza si pe mine pt un clio sa imi astupi semnu de la reno , badboy , portbagaj shaved. Cam cat ma duce ? in proiect ar fi toata masina dar vreau doar astea pentru inceput