Va salut. Am fost ambele zile...am vazut am analizat, acum concluzionez tot in avantajul organizatorului.
1) Publicul vedea...dar nu stia ce vedea. Initial eu stiam de 15 lei biletul/zi...la poarta am auzit 20...am zis ok si un pas inainte am facut cu 2 foi de 10 lei in mana. Era frumos daca primea de acei bani o brosurica miiica mica mica in care sa vad si eu cate putin despre acest King of Europe (vorbim la cazul general, spectatorul, nu eu). 2 vorbe despre unu, 2 despre altu...o mica istoriara...sa stiu si eu 1) ce sa spun la altii cand ma suna, sa nu zic "la raliuri aici la Polus" 2) cine sunt participantii. Era frumos. Nu a fost, asta este...cine a stiut la ce se uita a stiut...cine nu nu.
2) MC...Nu mai bagati ca MC "pretenasi" care nu au o treaba cu masinile. Faceti un concurs pe forum inainte de fiecare event, POLL cu participantii...datile material de pe care sa invete (siteul KOE, cazul de fata)...sa fie baietii bine informati si sa faca treaba buna.
3) Tribune nu au fost dar in schimb suprafata unde puteai sa stai a fost fff mare. pe alocuri erau maxim 3 randuri de oameni. Era bine daca puteati pune bancute pe margine ca randul 1 sa stea in fund pe bancute, si randul 2 si 3...in picioare

mai alternau
4) De unde se luau oamenii pentru DriftTaxi sambata??? se alegeau pe criteriile PCR???
5) Am inteles ca spatiul pentru expo/tuning a fost marit fata de planul initial. Ma asteptam la cel putin un numar dublu de masini modificate. Am fost surprins de cat de putine masini sunt la expo...
Am inceput cu ceea ce nu mia placut dar nici nu pot spune nu mia placut...caci nu ma privit pe mine ci pe cazul general.. singura treaba care nu mia placut personal a fost faptul ca stiam ca intrarea e 15 lei si acolo am vazut 20 lei si drift taxi...

ciuci... in schimb am ramas uimit de circuit, am ramas impresionat de numarul de oameni care au stat sambata seara pana la final (cand deja era frig pentru maneca scurta, ceea ce aveau majoritatea), mia placut la nebunie driftul pe noapte...foarte misto totul! Baietii sunt pe val, nu am cuvinte!
Daca ar trebui sa fiu scurt si la obiect as spune ca mia placut fff mult dar simt ca publicul merita MAI MULT!
Va salut cu respect si sa ne vedem la urmatorul eveniment.
Nu pot totusi incheia fara sa ii multumesc organizatorului pentru ca a facut posibil acest eveniment si fara sa ii salut si felicit pe castigatori pe baietilor! IN SPECIAL pe cei care la inceput nu puteau sa lece 1 curba iar astazi deja faceau circuitul dintr'o miscare

BV VOUA BAIETI! KICK ASS!