Userul "LOW" ( pe 4tuning / motociclism / cieloclub / gmclub ) sau " draky90" ( computergames / okazii ...) sunt aceeasi persoana si este un mare tepar !
http://forum.computergames.ro/223-co...50/page-2.html
Asta este topicul in care m-a tepuit si pe mine cu o placa video cu artefacte . Dupa ce am spus despre el , m-au contactat mai multi spunandu-mi de tepele si incercarile lui de a da teapa si lor si altora .
Numele lui este TOADER GEORGE . Este din Ramnicu Valcea , judetul Buzau . Are un Espero "tunat" si s-a bagat pe aceasta tema pe multe site-uri , pentru a da cat mai multe tepe .
Pe okazii are vre-o 2 conturi observabile pana in prezent ( draky90 si ynna93 ) . Pe prietena lui o cheama Dobre Alina , tot din Ramnicu Sarat .Impreuna isi fac conturi peste tot , adica si pe site-uri de discutii generale si chiar pe cele frecventate de femei si incep prin sfaturi si apoi prin discutii de vanzare produse . Un exemplu este site-ul TPU.ro .
Are postate multe filmulete ale produselor pe youtube si alte site-uri :
http://nunta2.com/show/ynna93
Foloseste mai multe numere de telefon , majoritatea pe cosmote , cartele . Prefer sa nu le dau deocamdata , pentru ca , daca nu-mi returneaza banii pe produs , imi rezerv dreptul de a-i face surprize pe viitor .
Inca nu m-am hotarat daca sa merg la politie direct sau mai intai sa vb. cu parintii lor , sa stie ce plozi au crescut . El are 22 de ani , ea mai mica , parca 19 .
Daca se mai strang cativa , sunt dispus sa va ofer toate informatiile despre ei , ca si ea este la fel de vinovata ca el si sa facem ceva in privinta lor si nu ma refer neaparat la violenta . Sumele de bani nu sunt atat de mari incat sa vreau sa le fac cu adevarat rau , dar nici nu sunt marunt , astfel incat eu oricum voi merge mai departe cu actiunile improtriva lor , pana cand da banii si isi ia produsul .
M-am saturat de astfel de persoane , mi-e scarba de ele , niste parveniti din BZ , care traiesc din tepe si manarii pe net si ei cred ca asta e calea catre o viata implinita .
Eu inca o data rog moderatorii / adminii acestui forum sa banneze permanent contul lui si pe forum si pe site si pe anunturi ! Aceasta actiune nu ar face decat bine , sa protejeze alti useri de buna credinta de tepele acestui nenorocit !