Salut,
Reclamatii nu cred ca o sa primesti, dupa cate cred eu.
Pot spune despre om ca este foarte serios si prompt. A cumparat de la mine un amplificator in urma cu o luna-doua. Desi eu am fost putin neserios, in sensul ca am intarziat cu coletul la curier, omul s-a tinut de cuvant si a ridicat coletul imediat cum a ajuns, iar eu am primit banii pe ramburs dupa 3 sau 4 zile de la expediere.
Nu mai zic ca, fata de multi altii, cu ocazia discutiilor telefonice nu s-a apucat sa negocieze pretul cerut de mine: ala e pretul, astia sunt banii si am incheiat tranzactia. In conditiile astea, sa tot colaborezi cu userii pe forum, numai ca din pacate nu sunt multi ca el. Toti vor mai ieftin, daca se poate la jumatate din pretul cerut, chiar daca pretul cerut este deja foarte mic... "avem" lucrul asta in sange - arta negocierii
Seriozitatea e un lucru important si, din pacate, rar intalnit in ziua de azi. Noroc ca mai sunt si oameni ca tine, de incredere, incat sa nu mai stam cu grija cand trimitem colete cu ramburs sau pentru schimburi. Tine-o tot asa si vei primi numai feedback-uri pozitive!
Recomand cu caldura acest user! Foarte buna si ideea cu feedback-uri, ar trebui sa existe mai multe de acest gen, sa stim si noi cu cine avem de-a face pe viitor.
Toate cele bune!