Feedback comercial - Recomandari si Reclamatii Loc pentru reclamat tranzactii nereusite. Sunt acceptate doar reclamatiile insotite de dovezi clare. |
12-12-09, 01:45
|
|
Stage 5
|
Re: SRZ.ro = calitatea si seriozitatea promisa sau nu ?!?
Nu vreau sa comentez ce s a scris mai sus dar as vrea sa mi spun si eu parerea personala si sincera despre serviciile oferite de SRZ mai bine spus de Mihai ( elspa) Din punctul meu de vedere nu am ce sa i reprosez lu' Mihai si ma refer aici la calitatea pieselor cat si a termenelor de livrare ; mi s a explicat clar si concis de fiecare data cand am comandat ceva si credeti ma ca au fost momente in care poate l am stresat cu intrebarile cand nu eram sigur de ceva...
Deci, comandati cu incredere...
|
|
|
12-12-09, 03:15
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by szambi77
|
pai eu vad ca in discutia aia omul ti-a explicat problemele instalarii unui bov pe 1.8t si ti-a dat si varianta mai sigura, aia de la forge...unde e problema ?
|
|
|
12-12-09, 16:40
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [Pole Position Racers]
|
Eu am cumparat de la mihai aproxmiativ toate piesele de pe masina mea si sunt cateva, nu am avut absolut nici o problema cu ele, sau cu mihai in sine(termenii de livrare,calitate,produs ratacit etc.) Ca au mai fost probleme de genul a intarziat coletul doua trei zile.... sunt normale, firme de curierat etc. au fost si produse care nu au putut fi aduse , pe motive de curierat bineinteles(no shipping outside us). In fine, din punctul meu de vedere toata stima pentru mihai si pentru profesionalismul de care a dat si da in continuare dovada. Imi pare rau pentru intamplarire nefericite de care ai avut parte, dar era normal ca bow'ul sa fie problematic...si shortshiftul... trebuia sa anunti, eu de fiecare data cand am avut o indoiala am intrebat, ca nu se supara nimeni... iar cu difful ... cand nu se poate nu se poate si in plus banii au fost returnati. Tuningul nu e chiar atat de simplu si cateodata e mai bine sa pui o intrebare inainte sa arunci o acuzatie. Te inteleg...dar nu se procedeaza asa, si nu se procedeaza asa in primul rand ca nu este vina lui. Numai bine.
|
|
|
12-12-09, 17:08
|
|
Stage 5
|
am comandat un intercooler de la srz.ro si sincer sunt foarte multumit de produs in special k si calitate....produsul a ajuns la me in urmatoare zi !
|
|
|
12-12-09, 23:14
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
|
Despre Mihai , elspa şi vorbind general de branşa pieselor auto apar mici probleme şi asta când nu ai marfa pe stoc, am lucrat în domeniu şi fie depozitele din afara ţări de amânau , fie cele din oraş, Eu am comandat la el şi am recomandat şi unui prieten care s-a înţeles super bine cu el , având în vedere pentru ce maşină comanda..un suzuki samurai .Pentru promtitudine şi felul prin care îşi duce afacerea am cuvinnte da laudă şi ste printre puţini în care am încredere, ce am comandat aia a venit .
Eu unul întodeauna am căutat caracteristici , codul şi tot ce a însemnat piesa comandată, şi in continuare voi apela la servicile lui, şi chiar voi recomanda
|
|
13-12-09, 18:44
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Fanatik MotorSport]
|
Nu tin partea nimanui, dar intotdeauna va exista cel putin de comentat...ca de, asa e romanul. Si eu am comandat cateva piese de la el si nu am avut probleme cu ele, ba chiar unde pui, mihai m-a mai si ajutat la montajul unei admisii. Sunt curios cum de a reusit sa strambe persoana respectiva short shifterul, nu de alta dar am si eu pe masina si nu am reusit aceasta performanta.
|
|
14-12-09, 16:07
|
|
Stage 5
|
Deci, argumente pro si contra... Am mentionat in primul meu post ca nu vreau sa porcaiesc pe nimeni (nu am o afacere similara pt. a avea de castigat din denigrarea concurentei stc....) si poate ca unii au considerat topicul meu ca fiind non-sens, prostie, pierdere de timp etc.... dar daca tot exista feedback comercial, mi-am spus si eu pataniile. Daca moderatorul considera prostie sau non-sens poate sa stearga intreg topicul si gata.
Bine-nteles ca punctul forte nu a fost intarzierea piesei sau faptul ca piesa nu era pe stoc, ca nu sunt eu batut in cap sa nu inteleg chestiile astea dar dupa ce te demoralizezi cu altele, intarzierea piesei deja parca ai asteptat-o. Am si mentionat ca banii au fost rerturnati deci nu vad unde-i problema.
Vreau sa mentionez ca orice piesa a fost montata (inclusiv BOV-ul) de un inginer auto care are atelier de raparatii auto si are f. multe lucrari la activ in domeniul tuning, rally, rally-sprint, drag-racing si chiar off-road, deci nu se pune problema unui mecanic necunoscator din spatele blocului cu gura mare. Mecanicul meu a "construit" masini de la A la Z din care la unele a facut chiar modificari la caroserie si cand am intrebat lumea in problema bov-ului, chiar si din Timisoara mi-a fost recomandata aceeasi persoana din SM la care am si dus masina. Este el mai lenes cateodata dar cand isi ia in cap o treaba nu se lasa pana nu o rezolva chiar daca ii sa sune pe la reprezentante sau descarca programe de pe net.
Repet, nu vreau sa scuip pe nimeni si nu vreau sa supar pe nimeni si nici pe Mihai. Intr-adevar a tratat problema livrarii in mod profesionist, a fost foarte respectuos si ca om nici nu am ce-i reprosa doar ca cele relatate de mine sau intamplat si gata. Despre BOV, Mihai mi-a zis la telefon ca un BOV identic a fost montat pe un motor identic si nu a avut nici o problema. Dupa ce am avut probleme, l-am sunat, ba chiar i l-am dat la telefon pe mecanic sa poata gasi impreuna o solutie, deci am incercat o multitudine de variante. Ceea ce m-a deranjat este ca nu a inlocuit piesa si nu a luat-o inapoi asa cum mi-a promis initial. Dupa astea nu am mai vrut sa insist si cu short-shiftul, motiv pentru care intr-adevar nu i-am mai zis si de problema asta (mea culpa). Apropo, short-shiftul nu cred ca poate fi montat in 20 de feluri iar mecanicul nu cred ca a gresit la montare.
Concluzia este ca orice picior in f... e un pas inainte. Problemele respective s-au intamplat si interesul meu nu este ca afacerea cuiva sa nu mearga bine sau sa ii pun bete in roate ci sa trag un semnal de alarma ca se poate si mai bine. Si eu lucrez (in alt domeniu) cu oameni si daca cineva imi atrage atentia ca este loc de mai bine fara sa scuipe, il ascult ca mi-e client si nu vreau sa am alti clienti nemultumiti. Aceeasi intentie am avut-o si eu dar daca se considera ca topicul e o mare prostie sau l-am suparat pe Mihai, se poate sterge.... in fond si la urma urmei e afacerea lui...
|
|
|
15-12-09, 07:57
|
|
Stage 5
|
punctul de vedere este pertinent, nu s-a suparat nimeni, e normal sa ai feedback de la clienti (chiar daca e si negativ) dar ce sunt eu putin surprins este ca nu ai discutat in prealabil cu noi.
in rest, cum ti-am scris si in pm, daca te putem ajuta cu ceva, contacteaza-ne, chiar daca "raul" a fost facut aici la reclamatii...
|
|
|
18-12-09, 14:08
|
|
Stage 5
|
Imi pare bine ca s-au calmat lucrurile pe acest topic si ca sa dovedit ca Mihai-SRZ e un tip corect.Eu am cumparat de la el 3 produse si am fost multumit, nu am avut probleme nici cu produsele , nici cu termenu' de livrare.Nu am chef de cuvinte laudative la adresa lui, am tinut doar sa-mi exprim feedback-ul.
|
|
|
01-02-10, 16:31
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by felixb
Imi pare bine ca s-au calmat lucrurile pe acest topic si ca sa dovedit ca Mihai-SRZ e un tip corect.Eu am cumparat de la el 3 produse si am fost multumit, nu am avut probleme nici cu produsele , nici cu termenu' de livrare.Nu am chef de cuvinte laudative la adresa lui, am tinut doar sa-mi exprim feedback-ul.
|
As dori sa imi exprim si eu parerea despre acest subiect.
Pe data de 5 ianuarie 2010 am comandat un kit blow off valve pt masina mea.
Totul a fost ok,am corespondat prin mail cu Mihai...mi-a spus ca va ajunge in 10-14 zile lucratoare.Cand au trecut zilele alea,mi-a explicat ca nu aveau pe stoc si vine cu shipping express,trebuiau sa ajunga in urma cu vreo 8-9 zile.
Nu s-a intampat asta,am incercat sa dau de el...i-am trimis 2 mailuri,nu am primit nici un raspuns si plus de asta telefonu pe care il are atasat la mail este inchis.
Avand in vedere modul laudativ in care majoritatea vb despre el,as dori sa stiu daca stie cineva mai multe.
|
|
|
04-02-10, 09:20
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
O copie după mailuri, sau altă dovadă în susţinerea celor afirmate, ai putea posta, te rog?
|
|
|
04-02-10, 18:17
|
|
Stock
|
Vreau sa precizez si sa confirm faptul ca a fost o mica neintelegere.
Mihai s-a suparat putin putin pe mine cand a vazut ce am postat,dar nu a fost nimic cu rea intentie..cum i-am spus si lui la telefon.
Avand in vedere ca nu stiam de plecarea lui in afara tarii..n-am stiut nici de ce nu a raspuns la mail.
Intr-un final totul e ok,am lamurit totul la telefon si maine imi soseste coletu.
Vreau sa ii multumesc pe aceasta cale si sper sa ii fi trecut oful:P
|
|
|
10-02-10, 10:24
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Acum ca s-a lamurit treaba in mod pozitiv, banuiesc ca putem inchide acest topic. Daca mai apar neintelegeri, va rugam sa le semnalati. Spor la cumparaturi/vanzari!!!
Last edited by aleks; 10-02-10 at 15:54.
Reason: reclamă....
|
|
|
|
|