Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Alte activitati > Feedback comercial - Recomandari si Reclamatii

Feedback comercial - Recomandari si Reclamatii Loc pentru reclamat tranzactii nereusite. Sunt acceptate doar reclamatiile insotite de dovezi clare.

Reply

Thread Tools
Old 26-06-09, 09:07   #1
Gabby_WAP

Stage 1

Default Reclamatie firma: Dog Tuning perfomance parts

Salutare
Vreau sa povestesc o intamplare din cele mai neplacute in domniu
Am un Bertone 2.0 turbo usor modificat care merge acceptabil
Ca urmare ma gandeam sa imi iau o masina cu RWD care sa aibe ceva mai mult power.
Ajung sa cumpar un Nissan 200sx S13 de la Dog tuning din Arad, cu precizarea de acesta ca masina scoate 300cp (asta in noiembrie)
Din acel moment am tot investit la bani in masina si degeaba. Tin sa precizez ca domnul e un mare povestitor. In ajunul craciunului reusesc sa iau masina de la el sa-i fac un rodaj fiind totul nou in motor. De atunci si pana in ziua de azi nu a fost in stare sa faca masina. Nu imi mai aduc aminte de toate problemele care le-am intampinat de atunci dar in principiu care vreti masini sa mearga tare faceti-le altundeva numai acolo nu, ca sigur nu o sa iasa niciodata.
Gabby_WAP is offline   Reply With Quote
Old 26-06-09, 22:08   #2
TM32CIP

Stage 5

TM32CIP's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Dog Tuning perfomance parts

Sustin si semnez toate afirmatiile de mai sus. Ar trebui sa precizezi cate drumuri ai facut in Arad in care nu s-a solutionat absolut NIMIC + zile lucratoare de stat acolo de dimineata pana seara. 30 am numarat doar eu ...

Nu am fost inca tras in piept de acest mare tuner, dar eram la un pas. Pe cine ati mai intalnit voi sa ceara 1000 euro pe 3 suporti de motor construiti de la zero, necesari in cazul unui engine swap ? Ghici despre cine e vorba...

Concluzie : suntem 2 deja, care NU recomandam DOG Tuning Performance Parts Arad.

Toate cele bune
Old 02-07-09, 15:40   #3
NT33EXE

Stage 5

NT33EXE's Avatar

Default Re: Dog Tuning perfomance parts

am citit cu destula surprindere randurile acestea.
am avut si eu o relatie client-furnizor cu alex dar nu am intampinat astfel de "surprize". chiar a fost o situatie mai neplacuta care a presupus returnarea unei componente care s-a rezolvat chiar repede si in conditii echitabile.
nu stiu ce sa spun......
NT33EXE is offline   Reply With Quote
Old 20-07-09, 13:55   #4
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re: Dog Tuning perfomance parts - FEEDBACK

Va rog sa va insotiti afirmatiile de dovezi concrete, orice fel de dovezi considerati voi ca puteti aduce. Daca nu reusiti sa postati aici, din pacate, topicul va fi sters.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 20-07-09, 14:26   #5
Gabby_WAP

Stage 1

Era un topic deschis ptr ca lumea sa stie sa nu mearga la acest asa zis meserias.
O luam cu inceputul.
Omu se lauda ca va reusi sa scoata minim 300cp din acest nissan cumparat de la el.
Din noiembrie de cand am "batut palma" si pana in iulie el nu reuseste sa termine masina (nici macar cu cei 160cp pe care masina trebuia sa-i scoata stoc). Dupa o poveste lunga si cu bani exagerat de multi ajung sa iau masina de la el satul de toate drumurile la Arad si asa mai departe si o duc la un mecanic in TM care s-a luat cu mainile de cap cand a vazut cum e facuta masina. Deci domnu' de la Arad a incasat la bani pe piese doar ca sa isi ia el partea dupa care cand a trebuit sa dovedeasca ca masina aia merge s-a eschivat foarte frumos cum ca nu are timp. Nu mai are rost sa povestesc de progrmarea electronicii de pe masina care nu mii se mai pare chiar asa un mare mister de cand am listat documentatia si am facut rost de programator si masina chiar a inceput sa mearga.
Old 21-07-09, 03:50   #6
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Ai facut PE ACTE ceea ce ai facut la el,sau pe "haide frate"...?!
La receptia masinii de catre tine,a specificat undeva ca masina NU functioneaza in parametri optimi ? Ai documente legate de data la care ai dus-o ,pentru ce ai dus-o si data la care ai reintrat in posesia ei? Macar fotografii care sa constituie marturii ale parcursului procesului de "tuning" ai?...Daca nu ai asa ceva, e cam greu sa dovedesti cele afirmate...Insa poate mai gasesti persoane asemenea userului TM32CIP care AU dovezi legate de servicii prestate catre clienti de firma dog-tuning.
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
lascarica is offline   Reply With Quote
Old 21-07-09, 08:57   #7
TM32CIP

Stage 5

TM32CIP's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

nu e vorba de antireclama, ci de simplul fapt ca multi merita sa stie pe ce "sa dea banii" sau nu, iar fiind o mare "familie" mi se pare mai mult decat corecta decizia Dl. Gaby Wap de a face cunoscut cazul lui.
nu e vorba de acte din care sa reiasa ca a fost dus acolo un s13 stock, cu conditia sa aiba 300cp la sfarsit, ci ca Alex (DOG) avea " un nissan 200sx s13 de 300cp de vanzare" ... iar din momentul in care avansul a fost platit, proprietarul isi astepta masina promisa, proces care a durat muuuuuuult si bine,masina nefiind gata, ca in final sa primeasca masina pentru rodaj. Zis si facut ! Atat ca in rodaj nu se pot testa nicicum performantele masinii, a.i. pe ultimii km din rodaj a inceput sa curga ulei ... remediat, remapat, masina tot nu trage, nici vorba de 300cp. De aici incepand au urmat o gama MARE de probleme tehnice, de la injectoare la turbina, etc ... ca in final sa mai fie ceruta o suma de bani de marele tuner, pentru inlocuirea turbinei pe care el a spart'o in "teste", dupa care masina a reintrat in garajul DOG Tuning pentru "finalizare", saptamanile treceau, iar domnul tuner nu mai raspundea la telefon. In final masina a ajuns la proprietar, asa cum era pentru ca nu se facuse nimic la ea ...

Cu respect
~Guashe

Last edited by aleks; 27-07-09 at 20:20.
TM32CIP is offline   Reply With Quote
Old 21-07-09, 10:25   #8
Gabby_WAP

Stage 1

Ideea era ca lumea sa stie ce fel de tuner e.
Nu am acte legate de tuningul adus masini.
Sunt mult mai multi care au avut probleme cu acest tuner, numai ca oamenii aia nu prea urmaresc 4tuning.

Se poate vedea aici o discutie mai deschisa.

Last edited by Psycho; 22-07-09 at 11:02.
Old 22-07-09, 15:50   #9
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

TM32CIP, poate ca par pe dinafara asa cum sunt multi dintre moderatori(si nici nu trebuie sa fie asta skill-ul lor,ci acela de a fi oameni echilibrati ) in domeniul tuning performance,insa nu sunt chiar asa ....nu trebuie sa-mi explici in ce consta tuning stage~2 la un ca18det...sau la orice alt motor turbo de cilindree medie... NU am spus ca eu,ca persoana nu te/va cred...INSA ca si ..un fel de lider sau reprezentant al acestei comunitati,sunt nevoit a va cere dovezi...aici nu putem arunca cu pietre doar pe "io il cred pe X" "vasile il crede pe Y" formand "bisericute" dupa cum simte fiecare... S-ar crea un MARE HAOS in felul asta,pentru ca dupa cate bine stii,sunt printre cei din acest domeniu si oameni de rea-credinta ce pot "poza" in onesti. CUM as putea eu sa verific asta? Realizezi ca lasand pe oricine are un "of" intemeiat sau nu (totdeuna intemeiat din punctul de vedere al individului reclamaNt ) ,am avea sute de pagini numai de scandal,FARA a rezolva nimic ,fiind cuvant contra altui cuvant? sa dam dreptate cui are mai multi sustinatori/amici/ID-uri in lista de mess?...pai sa ne gandim un pic...incercam sa facem alegeri sau..DREPTATE ?!
............
Multumesc pentru maturitatea aratata si pentru obiectivitatea neumbrita de resentimente ce veti incerca sa o abordati de acum incolo
lascarica is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -