TM32CIP, poate ca par pe dinafara asa cum sunt multi dintre moderatori(si nici nu trebuie sa fie asta skill-ul lor,ci acela de a fi oameni echilibrati
) in domeniul tuning performance,insa nu sunt chiar asa ..
..nu trebuie sa-mi explici in ce consta tuning stage~2 la un ca18det...sau la orice alt motor turbo de cilindree medie... NU am spus ca eu,ca persoana nu te/va cred...INSA ca si ..un fel de lider sau reprezentant al acestei comunitati,sunt nevoit a va cere dovezi...aici nu putem arunca cu pietre doar pe "io il cred pe X" "vasile il crede pe Y" formand "bisericute" dupa cum simte fiecare..
. S-ar crea un MARE HAOS in felul asta,pentru ca dupa cate bine stii,sunt printre cei din acest domeniu si oameni de rea-credinta ce pot "poza" in onesti. CUM as putea eu sa verific asta? Realizezi ca lasand pe oricine are un "of" intemeiat sau nu (totdeuna intemeiat din punctul de vedere al individului reclamaNt
) ,am avea sute de pagini numai de scandal,FARA a rezolva nimic ,fiind cuvant contra altui cuvant? sa dam dreptate cui are mai multi sustinatori/amici/ID-uri in lista de mess?...pai sa ne gandim un pic...incercam sa facem alegeri sau..DREPTATE ?!
............
Multumesc pentru maturitatea aratata si pentru obiectivitatea neumbrita de resentimente ce veti incerca sa o abordati de acum incolo