Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Alte activitati > Feedback comercial - Recomandari si Reclamatii

Feedback comercial - Recomandari si Reclamatii Loc pentru reclamat tranzactii nereusite. Sunt acceptate doar reclamatiile insotite de dovezi clare.

Reply

Thread Tools
Old 30-05-09, 19:51   #1
cristimm

Stage 4

Default Reclamatie user: radu_letzhu

https://forum.4tuning.ro/member.php?u=54836

Userul: radu_letzhu
yahoo: radu_letzhu@yahoo.com
Tel: 0745490840
Adresa: Iasi ... (nu o sa-i fac publica adresa dar o dau la cerere cui este interesat)

Fapta s-a produs pe alt forum, nu-l spun ca sa nu fac reclama dar userul e acelasi.

S-a oferit sa imi vanda un regulator de relanti. A spus ca piesa e ok, i-am cerut in mod explicit sa se uite pe gaura aia si sa vada daca are zgarieturi sau urme ca ar fi fost umblat la ea. A spus ca totul e ok dar cand a venit piesa stupoare: nu numai ca avea zgarieturi la greu dar cineva foarte nepriceput (ca sa nu zic altfel) a infipt o surubelnita in fanta de reglare incercand sa forteze in partea opusa de lucru a valvei.
Rezultatul: o piesa buna de aruncat.

Incepand de aseara nu mai imi raspunde la telefon. Avand in vedere ca este un user cu 0 post-uri (scrie doar in publicitate si da PM-uri) rog un moderator sa ia masurile care se impun.

Pt Radu daca citesti: Ce ai facut tu se cheama inselaciune, pedepsita prin lege si cu asa ceva nu ajungi departe, vad ca ai 21 de ani ai timp sa te indrepti.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	_IGP2779.JPG
Views:	565
Size:	176.3 KB
ID:	942240  
cristimm is offline   Reply With Quote
Old 30-05-09, 19:52   #2
cristimm

Stage 4

Default Re: Userul radu_letzhu - mi-a trimis o piesa defecta -

Sageata mica reprezinta unde a fost bagata probabil o surubelnita si rasucita pentru ca valva sa se desfaca spre dreapta. GRESIT! valva lucreaza in mod normal spre stanga (sageata mare). Acum valva lucreaza corect doar acei 2mm pentru ca este o umflatura acolo unde e sageata mica cauzata de fortarea piesei mobile.
Old 30-05-09, 20:06   #3
cristimm

Stage 4

Am facut acest topic ca sa stie toata lumea si sa nu mai poata fraieri si pe altii.
Old 30-05-09, 22:03   #4
cristimm

Stage 4

Da, pretul e mai putin important dar recomand tuturor care au patit asa ceva sa faca publice informatiile ca sa ne putem feri.
- Copyright 2025 4Tuning -