Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > MOTO > Motociclete > Scuterul meu

Reply

Thread Tools
Old 29-05-12, 18:33   #1
Keenay

Stock

Default Ajutor:)

Salut sunt nou si am o intrebare despre motociclete.Tata cand eram mik pe la vreo 11 ani mi`a cumparat un scuter malaguti scuterul este bun nu am cazut de loc cu el dar doresc ceva mai bun m`am gandit sa`mi iau o moto de 14 ani am vb cu tatal meu a zis sa gasesc una sa`i arat dar mi`a mai spus sa am grija.Eu am mai cautat pe net si am gasit 2 modele care imi plak si nu stiu care sa`l aleg ori Yamaha TZR50 ori Aprilia RS50 desigur as dori dupa ce as cumpara una din cele 2 sa o modific putin nu stiu pana atunci ma mai gandes si mai mentionez ceva am 14 ani si vreau sa`mi incep cariera de motociclist incet si foarte atent.Va multumesc pt timpul acordat
Keenay is offline   Reply With Quote
Old 29-05-12, 21:07   #2
pokemonu`

Stage 5

pokemonu`'s Avatar

Member of:
[2 Roti]
[DACIA]
Default Re: Ajutor:)

Nu mai bine astepti 1-2 ani strangi bani si iti iei tu la 16 ani de 50 cm3 ? cred ca e cea mai buna idee , altfel ...
pokemonu` is offline   Reply With Quote
Old 30-05-12, 08:18   #3
Keenay

Stock

La 16 ani doresc sa`mi iau de 125cmc doresc sa invatz sa il conduk ca sa nu ma conduka el pe lumea cealalta si o sa dau atestatul si iti dai seamna o sa`mi iau si costum de protectie.
Keenay is offline   Reply With Quote
Old 01-06-12, 17:57   #4
rinzou

Stage 5

Member of:
[2 Roti]

Atestatul se ia la 16 ani din cate stiu eu.
rinzou is offline   Reply With Quote
Old 04-06-12, 17:37   #5
cristianic
Daewoo Driver

Stage 5

Member of:
[2 Roti]
[DAEWOO]

nu ai voie sa mergi cu scuterul sau motocicletele despre care vobesti tu pana la implinirea varstei de 16 ani si obtinerii unui atestat de legislatie rutiera de la o scoala de soferi repectiv a subcategoriei A1.
cristianic is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -