Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > MOTO > Motociclete > Scuterul meu

Reply

Thread Tools
Old 08-02-11, 18:51   #1
iancu94

Stage 2

Default DESPRE AMBIELAJ

salutare tuturor am o mare dilema mi s-au dus dintii la ambielaj la un beta ark si am un ambielaj de rezerva la care joaca biela dar dintii sunt buni ... ce parere aveti ? merge sa le desfac si sa fac din doua unul ?
iancu94 is offline   Reply With Quote
Old 08-02-11, 19:13   #2
sony_floryn

Stage 3

sony_floryn's Avatar

Default Re: DESPRE AMBIELAJ

merge dar... nu cred ca potzi sa faci u asta!!! trebuie sa te duci la cineva specializat in asa ceva
sony_floryn is offline   Reply With Quote
Old 08-02-11, 20:13   #3
gaby_cr91

Stage 3

gaby_cr91's Avatar

Member of:
[2 Roti]

poti so faci dar trebuie sa sti cum sal presezi la loc poate il stambi sau altele
gaby_cr91 is offline   Reply With Quote
Old 11-02-11, 21:42   #4
Geox4piaggio

Stage 2

parerea mea sa il duci la cnv care are scule pt asa cv.. . Ca de schimbat mai merge dar trebuie centrat si daca nu e centrat o sa iti bata si iti sparge rulmentzii
Geox4piaggio is offline   Reply With Quote
Old 04-03-11, 22:55   #5
GTII

Stage 4

GTII's Avatar

Wink Re: DESPRE AMBIELAJ

Quote:
Originally Posted by iancu94 View Post
salutare tuturor am o mare dilema mi s-au dus dintii la ambielaj la un beta ark si am un ambielaj de rezerva la care joaca biela dar dintii sunt buni ... ce parere aveti ? merge sa le desfac si sa fac din doua unul ?
cum joaca biela? stanga-dreapta? daca joaca asa il poti pune linistit e normal sa joace stanga-dreapta ...in fata-spate nu are voie sa joace deloc
GTII is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -