27-09-10, 21:10
|
|
Stage 2
|
>> YAMAHA AEROX <<
Acuma 2 ani am cumparat un YAMAHA AEROX din 2000, cand lam vazut prima data m-am ''indragostit'' de el si acuma ii la fel.
In primul an lam pastrat motorul normal, fara tuning, iar dupa acel an am hotarat sal modific, va spun acuma toate dotarile care leam facut:
PARTEA MOTORULUI:
-set TOP PERFORMANCES de 80cmc, piston de 48mm, bujie de iridium
-ambielaj TOP PERFORMANCES, cu ''suncile'' pline de teflon albastru
-carburator de 21 DELLORTO, filtru de aer TOP PERFORMANCES, muzicuta MALOSSI cu 8 lamele de carbon
-variator TOP PERFORMANCES, cu role de 6.5 grame
-curea de suzuki-katana fiind mai lunga ca sa aibe posibilitatea sa urce pana sus
-ambreiaj HEBO, de 107mm, oala hebo de carbon
-toba GIANNELLI-NEXT
PARTEA OPTICA:
-far tuning cu de la TNT, 4 becuri, leduri
-cric lateral RMS
-telescop PAIOLI cu inaltator TNT
-stilca de la stop clasa rosie de la TNT
-carena de sub stop tuning de la BCD
0 sa revin maine cu niste poze, doar ca are un mic ''bai'' el a fost rosu cu negru si lam smirgluit si nam avut timp sa il vopsesc, sper in iarna sa am timp.
Last edited by dru_darius; 27-09-10 at 21:14.
|
|
|
27-09-10, 22:08
|
|
Stage 3
Member of: [2 Roti]
|
Re: >> YAMAHA AEROX <<
suna interesant!!!... ce culoare va fi scuteru?...ast ceva poze cu el..... si zimi o chestie te-ai uitat sa vezi pana unde urca cureaua pe variator!!?... pe spate la ambreaj nu iese cureaua inafara? odata ce e cureaua mai mare trebuie si fulia pe spate mai mare !!! cel putzin asa cred eu.... cine stie mai multe poate sa ma corecteze
|
|
|
27-09-10, 22:52
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by sony_floryn15
suna interesant!!!... ce culoare va fi scuteru?...ast ceva poze cu el..... si zimi o chestie te-ai uitat sa vezi pana unde urca cureaua pe variator!!?... pe spate la ambreaj nu iese cureaua inafara? odata ce e cureaua mai mare trebuie si fulia pe spate mai mare !!! cel putzin asa cred eu.... cine stie mai multe poate sa ma corecteze 
|
nu iese cureau, daca vei schimba odata transmisia la un scuter cu cele mai performante variatoare si cureau ramane cea original(adica aceas lungime), ele doar iti urca cureau mai repede si o ridica mai sus dar nu de tot, la mine urca pana pe buza, daca era mai lunga cureau fata de asta ce o am acuma aveai dreptate sare dupa variator, dar cureau de suzuki katana ii mai lunga nu 3 dinti fata de cureau originala de aerox si ii chiar limita pana sa sara, dar aia 3 dinti fac o mare diferenta,
|
|
|
28-09-10, 17:07
|
|
Stage 2
|
imi cer scuze ca nam avut timp azi sa ii fac poze dar pun 2 poze cum arata inainte si o poza care am facuto in seara cand lam smirgluit, o sa revin zilele astea cu poze...
|
|
|
28-09-10, 17:33
|
|
Stage 2
|
nam avut ce face si iam facut niste poze:d scuze ca ii murdar dar nam apucat sal spal
|
|
|
28-09-10, 23:10
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [2 Roti]
|
Foarte fain ce i-ai facut pana acum, multa bafta in continuare, si poate ne intalnim sa mergem la o plimbare mai multi. bafta
|
|
|
10-01-13, 18:51
|
|
Stage 2
|
Povestea aerox-ului sa incheiat...
|
|
|
10-01-13, 19:19
|
|
Stage 3
Member of: [2 Roti]
|
De ce? Frumos aerox apropo, si daca nu sunt prea nesimtit? cat te-a dus toata investitia?
Ce culoare l-ai facut?
|
|
|
10-01-13, 19:35
|
|
 Stage 5
|
acuma vad ca esti pecican...stai cumva langa magazinul furnica ?  am vazut motorul mai de mult...fugea...
|
|
|
10-01-13, 20:16
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by BOGDAN_UWW
acuma vad ca esti pecican...stai cumva langa magazinul furnica ?  am vazut motorul mai de mult...fugea...
|
saru'mana
|
|
|
10-01-13, 20:23
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by F12 b00sT
De ce? Frumos aerox apropo, si daca nu sunt prea nesimtit? cat te-a dus toata investitia?
Ce culoare l-ai facut?
|
Vreau sa trec la ceva mai mare, si nu l-am mai folosit, si am zis sa se bucure altcineva de el,
Investitia a fost foarte multa daca ma gandesc acuma, dar o meritat, toate le-am facut pe rand, daca iti place merita investitia,
Culoarea a ramas la fel, actualul propietar ii foarte multumit de el
|
|
|
|
|