Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > MOTO > Motociclete > Scuterul meu

Reply

Thread Tools
Old 28-06-10, 14:23   #1
Alecsutzu93

Stage 2

Default o intrebare pentru cunoscatori

salut!am un scuter First bike modelul Super.l-am luat de nou pentru ca era la oferta si am vrut sa-mi iau unul nou nu second hand.am facut rodajul ca la carte acum am 1600 de km parcusri si nu am nici o problema la el.as vrea sa il fac sa fuga mai tare din cate am inteles nu este limitat electronic adica din CDI asa mi-a spus cel de la magazinul de unde l-am luat.eu as vrea sa-i schimb bilele si sa-i scot rolele de la variator dar nu stiu ce bile sa-i pun adica ce gramaj.mi-a spus cineva ca acum am de 6 gr dar nu l-am desfacut pana acu sa le cantaresc.am uitat sa mentionesz ca el prinde aporape de 60-65km/h.va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce marime imi trebuie pentru marirea vitezei maxime,demarajul nu ma intereseaza asa mult.va multumesc
Alecsutzu93 is offline   Reply With Quote
Old 28-06-10, 20:55   #2
shark 01

Stage 3

shark 01's Avatar

Default Re: o intrebare pentru cunoscatori

iti trebuiesc role cat mai grele de 8-9 sau chiar 10 grame si iti rebuie o dimensiune anume de exemplu 15x12 , cu cat gramajul este mai mare cu atat prinzi viteza mai mare cu cat gramajul este mai mic ai demaraj fff bun , prea multe modificari nu stiu daca ai sa i poti face deoarece este 4t , este un scuter care cere durabilitate mai mare si un consum mai mic daca vrei sport vindel si iati un aerox un f12 ceva in 2t , 2t se modifica de 10x mai mult decat un 4t. Bafta
shark 01 is offline   Reply With Quote
Old 29-06-10, 07:27   #3
aerox4ever

Stage 2

aerox4ever's Avatar

Member of:
[2 Roti]

cam greu sa scoti performante dintr-o chinezarie
aerox4ever is offline   Reply With Quote
Old 29-06-10, 11:19   #4
Alecsutzu93

Stage 2

Quote:
Originally Posted by shark 01 View Post
iti trebuiesc role cat mai grele de 8-9 sau chiar 10 grame si iti rebuie o dimensiune anume de exemplu 15x12 , cu cat gramajul este mai mare cu atat prinzi viteza mai mare cu cat gramajul este mai mic ai demaraj fff bun , prea multe modificari nu stiu daca ai sa i poti face deoarece este 4t , este un scuter care cere durabilitate mai mare si un consum mai mic daca vrei sport vindel si iati un aerox un f12 ceva in 2t , 2t se modifica de 10x mai mult decat un 4t. Bafta
salut!multumesc pentru raspuns o sa ii cumpar niste bile mai grele dee 9 grame.mai am un scuter in 2T si stiu ca acele motoare sunt facute pentru performante nu fiabilitate .pentru performanta merg cu cel in 2T si pentru drumuri intinse merg cu cel in 4 T.mam uitat acum pe schema electrica a scuterului cea din carte si am vazut ca am CDI cu 5 fire o sa cumpar si un CDI sport sau ceva nelimitat.multumesc inca o data pentru rasp si ca nu mai criticat ca am luat un first bike si mai ales ca e chinezarie.
Old 29-06-10, 11:25   #5
Alecsutzu93

Stage 2

Quote:
Originally Posted by aerox4ever View Post
cam greu sa scoti performante dintr-o chinezarie
salut!stiu ca este greu ca nu este primul scuter pe care il detin.mai am cv in 2T si este mult mai bun ca performante dar fiabilitatea iti da de gandit.eu incerc sa il fac sa mearga un pic mai tare nu sa fac specatol .la cel in @T ating 100km/h leger dar la 10.000 de km trebuie sai fac motoru si de aceea am zis sa incerc si cv in 4t ca sa vad acesta cam cat duce.
- Copyright 2026 4Tuning -