Noiembrie - Viteza - Baneasa - Cursa amanata Cursa a fost amanata. |
06-10-04, 19:11
|
|
Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
Mai Florica. Pace tie ! Fa ce vrei . MR iti multumeste pentru reclama negativa pe care ne-ai facut-o. Ce e mai nasol e ca reclama pe care ti-o faci prin posturiel tale tot negativa e. Pacat ca lasi orgoliul sa te conduca. Noi am vrut si dorim o cale de solutionare . Se pare ca nu esti capabil sa ierti. Intr-adevar - a ierta e o virtute. Nu te poate acuza nimeni ca nu o ai. Noi avem cele mai bune intentii. Nu vom boicota nici o cursa. Ba mai mult. Daca ai nevoie de ajutorul nostru in orice problema promit sa te ajutam (fara steaguri , bannere , stikere sau alte materiale promotinale). Iti dorim toate cele bune. OFF-TOPIC - ADOR PARAZITII - CITESTE O CARTE - E TARE ! Ce bine ar fi sa faca toti asa ........
|
|
|
06-10-04, 19:18
|
|
Administrator
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
sper ca asta termina disputa cel putin aici
pt orice opinie off-topic, folositi arena... daca nu scrieti in arena, nu mai mut acolo, sterg, si ati scris degeaba....
consider ca cine mai deschide disputa este de rea credinta....
|
|
|
06-10-04, 19:25
|
|
Stage 5
|
200 % de acord Gratian. Tin inca o data sa subliniez faptul ca MR cauta si (sau) asteapta cai de solutionare a conflictului iscat. Suntem de parere ca avem aceleasi pasiuni dar alt nume. Ar trebui sa colaboram si in nici un caz sa facem ce s-a facut pana acum . Inca o data il rog pe Sebastian sa gaseasca timpul pentru a purta o discutie prin care se va ajunge la o rezolvare amiabila a disputei.
|
|
|
06-10-04, 19:49
|
|
No Speed Limit
Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Deocamdata Sebastian este plecat din Romania asa ca port eu discutiile si in locul lui chiar daca \"nu am citit prea mult\".Defapt cred ca paragraful l-ai scris pentru altcineva )))ai si tu dreptate chiar daca ai scris din gresala!!! Sanatate va doresc dar eu nu negociez cu voi nimic. Nu am ce!
|
06-10-04, 19:53
|
|
Stage 5
|
Fara suparare dar stiam ca nu se poate discuta cu tine OMENESTE. De aceea nici nu erai si tu specificat pe acolo desi initial acea rugaminte iti era adresata si tie . Parca vroiai sa vorbesti ceva cu mine duminica. De ce nu ai mai spus nimic? Eu te asteptam la Husky .
|
|
|
06-10-04, 20:01
|
|
No Speed Limit
Stage 5
|
Daca Husky nu a raspuns la telefon nu e vina mea ! A primit si un mesaj de la mine inca il am in telefon. Eu va spun ceva: Scrieti ce vreti eu nu va mai raspund la nici-un post! Nu reprezentati un pericol pentru cursele organizate de noi : Sa fiti Sanatosi!!
|
|
|
06-10-04, 21:05
|
|
Stage 5
|
Ce sa reprezentam ? Pericol ? De unde si pana unde ? Tu nu citesti ce scriu eu ?
|
|
|
07-10-04, 00:13
|
|
Guest
|
Lucian, cearta asta se intrevedea mai demult...daca tii minte discutia noastra...Mai multe nu mai zic, dar un lucru e clar: fum fara foc nu iese...banuiesc ca intelegeti ce vreau sa spun...
|
|
|
07-10-04, 13:40
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
ba da , cand dai burnout , iese fum .. foc nu :P
|
|
|
07-10-04, 14:47
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [BMW]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Gratzian\"
... da, asa este... pana la medierea sau lamurirea acestui conflict, este decizia LR si NSL de a nu permite promovarea la competitiile organizate de ei a MR... avem confirmarea explicita a LR...
|
Ptr cei in cauza :
Tare faza ... Discriminare pe fata ... Le e frica de ~M.R.~ or what ? Sau de masinile din ~M.R.~ ??? In fine ... De tot ***-ul e faza ... ce pot sa spun ... nu ma intereseaza ... La faza asta parca ti-ai luat jucariile si te joci cu altii !!! Fara misto !
Quote:
Originally Posted by \"Lucian\"
... Avand in vedere ca participantii fac o cursa interesanta si avand in vedere ca participantii din partea clubului Midnight Racers vor fi vadit discriminati e posibil ca acestia sa nu participe dar sa-si faca aparitia la intrarea (parcarea) pistei cu insemnele MR atat in stickere , numere si steaguri in semn de protest...
|
Chiar crezi ca e necesar sa apara in parcare sau la intrare sa faca protest ? Se da ceva Mocca ? Doar acolo se pot face liniutze or what ?
Nu frate ... liniutze se fac cand vrei , nu iti trebuie un cadru cu decor , cu oameni care se imbulzesc si iti sar in fata sa ii spoiesti pe parbriz la 140-150 ...
Sincer ... , ca sa citez pe cineva ce a postat mai sus ...mie \" Mi Se RUPIA \" de faze de genul ...
O sa vina din ce in ce mai putini participanti la etape , si vor incepe sa fie 2-3 chiar 4 cluburi care vor organiza etape de Viteza , Show , Tuning si indemanare .. si atunci nu va mai interveni MONOPOLUL !!!
|
|
|
07-10-04, 14:54
|
|
No Speed Limit
Stage 5
|
Ideile tale le stiam X-Ray-Eyes asa ca nu trebuia sa ne confirmi pozitia ta oricum eu i-ti multumesc pentru opinia ta .! Sanatate.
-Dar nu uita ca aici sunt 1% din cei care vin cu adevarat la curse !
|
|
|
07-10-04, 19:06
|
|
Stage 5
|
NOStim
Nu vreau as fiu \"rau\" dar aici nu sunt 1% din cei care vin la curse + ca intra unul pe forum si ii anunta si pe ceilalti ... so daca nu ar fi acel 1% poate nu ar mai exista pe piste alte 50%. Ok ciaoz !
|
|
|
07-10-04, 19:54
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [BMW]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"NSL_Florica\"
Ideile tale le stiam X-Ray-Eyes asa ca nu trebuia sa ne confirmi pozitia ta oricum eu i-ti multumesc pentru opinia ta .! Sanatate.
-Dar nu uita ca aici sunt 1% din cei care vin cu adevarat la curse !
|
Cum zici tu ...
Nu te contrazic ptr ca nu am nimik de castigat ...
Ce a fost a fost si asta e ...
Eu insa nu mi-am exprimat pe nicaieri ideile mele , si prin ceea ce am spus nu stiu cum de mi-am confirmat o anumita pozitie ...
Si iti zic eu ca pe acest forum , sunt peste 30 % dintre cei ce vin la curse ... si aproape 70 % dintre puseri sunt si prieteni ai celor ce vin la curse si ii tin la curent ...
Si vorba se duce din gura in gura ... nu trebuie sa intre neaparat acel participant la curse pe forum ca sa se informeze cand ce si cum ...
O fac altii ...
Si restul sunt cei ce vor veni la curse in 1, 2, 3 ani ... Care in momentul de fata formeaza \" galeria \" ca sa ii zic asha ...
1 % sunt gaborii ce dau cu ochiul pe aici sa vada ce se mai vorbeste !
|
|
|
07-10-04, 23:34
|
|
Administrator
Stage 5
|
banuiala mea e ca florica atunci cand a spus :
\"\"\" Dar nu uita ca aici sunt 1% din cei care vin cu adevarat la curse \"\"\"
nu s-a referit la forum... ar fi si greu de crezut ca s-a referit la asta, atat timp cat el stie in principiu cum stau lucrurile...
1600 /zi pe site....
SI majoritatea din ei \"raceri\" sau viitori raceri
e deja mai mult decat participantii la orice cursa de pana acum...
si nu exista fan al curselor care sa nu fi auzit de 4tuning, unii poate prima data in viata deaici au auzit de curse, si multi din voi, va cunoasteti de aici...
MAMA, PARCA AM FI SITE DE DATING...
|
|
|
08-10-04, 00:11
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Gratzian\"
MAMA, PARCA AM FI SITE DE DATING...
|
mai bine site de dating decat sa ne certam ca chiorii ! ...pe bune in ultimul timp a luat-o razna forumul asta...toata lumea se cearta , cluburi peste cluburi , amenintari de tot felul , tensiune ...nu mai e ce era acum cateva luni...toata lumea era prietena cu toata lumea, toti se intelegeau bine , nu prea erau certuri...eh...old times !
PS:scuze de offtopic !
|
|
|