Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > KIA > Alte discutii KIA

Reply

Thread Tools
Old 11-08-09, 19:28   #1
RD-Woo

Stage 5

RD-Woo's Avatar

Default KIA C'eed facelift

Iată primele poze oficiale cu Kia cee'd facelift, un model pe care il vom vedea si la Salonul de la Frankfurt în luna septembrie.
Kia cee' d poate fi numita revelatia coreeana din clasa compacta. Dar o poveste de succes are nevoie si de o continuare pe masura. Astfel, coreenii vor veni la Frankfurt cu un facelift destul de pronuntat. Generatia reimprospatata a suferit modificari destul de ample beneficiind de o grila inspirata din conceptele prezentate in acest an la Geneva, blocuri optice mai agresive si spoilere noi.
Redesenarea spoilerelor a insemnat si cresterea in lungime a acestui model cu 25 mm, dar acest plus a aparut strict din considerente de siguranta, protectiile de plastic atenuand mai bine socurile, cel putin la viteze mici. Ca si inovatii tehnice, faceliftul aduce un sistem start-stop, denumit ISG si cutie cu 6 rapoarte pentru motorul 1.6 diesel.
In habitaclu, Kia cee'd facelift aduce un volan nou, o terminatie noua a schimbatorului si un sistem audio mai performant . Iluminarea bordului a fost, de asemenea schimbata, din oranj intr-un rosu mai pasional. Faceliftul prezentat se va aplica doar versiunilor hatchback 5 usi si SW, modelul pro_cee'd urmand probabil sa primeasca un tratament si mai special.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	kia-ceed-facelift.jpg
Views:	85
Size:	61.6 KB
ID:	1041949   Click image for larger version

Name:	kia-ceed-facelift1.jpg
Views:	86
Size:	42.1 KB
ID:	1041950   Click image for larger version

Name:	kia-ceed-facelift-1.jpg
Views:	87
Size:	45.2 KB
ID:	1041951  

Name:	kia-ceed-facelift-2.jpg
Views:	80
Size:	60.6 KB
ID:	1041952   Click image for larger version

Name:	kia-ceed-facelift-3.jpg
Views:	95
Size:	46.3 KB
ID:	1041953   Click image for larger version

Name:	kia-ceed-facelift-4.jpg
Views:	84
Size:	50.6 KB
ID:	1041954  

Name:	kia-ceed-facelift-5.jpg
Views:	76
Size:	53.8 KB
ID:	1041955  

RD-Woo is offline   Reply With Quote
Old 13-08-09, 17:36   #2
3Xtreme

Stage 5

3Xtreme's Avatar

Member of:
[KIA]
Default Re: KIA C'eed facelift

Mie nu prea imi place. Ma asteptam la ceva mai bun din partea lor. Farurile cred ca erau mai frumoase daca erau mai mici si pozitionate mai agresiv. Prizele de aer din bara fata ar fi trebuit putin marite si latita in acelasi timp bara, incat masina sa ia putin forma de trapez privita din fata. Din fata seamana putin cu Seat Ibiza si cu Sandero dupa parerea mea. Parerea mea generala e ca se putea mai bine, dar merge si asa decat sa o fi facut mai urata. Dupa acest facelift, masina mea va parea mai batrana

3Xtreme is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -