Masina mea: Kia cee'd 1.4, 109cp, Best, Dakar Yellow, BT 04 KIA, ODO: >13000km
Pozele nu sunt cu masina reala fiindca nu am reusit inca sa ii fac. Sunt luate de pe net.
Uitati si poza promisa. Am facut geamurile fumurii ca erau 2 persoane inauntru si nu vroiam sa se vada fatza. Daca aveti alta idee va rog sa ma ajutati. Vreau sa se vada tot in afara de fetze.
Am uitat sa va zic. Am ajuns cu ODO la 15000 de km si am facut prima revizie. Am fost la Bacau (chiar daca Iasi e mai aproape) ca am avut niste treaba prin zona. Daca vreti sa stiti ceva despre asta intrebati.
maneeeeeeeeeeeeeeeeeeee scapa de odorizantul ala lichid, daca se scurge vreo picatura ti se exfoliaza bordul, nu glumesc! au patit-o foarte multi! e o bomba cu ceas, scapa de el cat mai repede
Am mai pus o poza facuta azi si nu am putut sa rezist sa nu le pun si pe celelalte doua in care e foarte galbena, chiar daca era un pic murdar parbrizul.
Pai masina a fost spalata cu o zi inainte si noaptea a plouat, dar s-au murdarit doar geamurile. Acum e murdara rau. Ca la Botosani e urat si ploaie de cateva zile.
maneeeeeeeeeeeeeeeeeeee scapa de odorizantul ala lichid, daca se scurge vreo picatura ti se exfoliaza bordul, nu glumesc! au patit-o foarte multi! e o bomba cu ceas, scapa de el cat mai repede
nu are cum sa se exfolieze bordul...din cate stiu eu au patit asta doar cei cu bordul vopsit gri