Sper ca toata lumea a ajuns acasa cu bine, indiferent de numarul de kilometri parcursi.
Sper ca v-ati simtit bine in cele (1 sau) 2 zile petrecute pe-acolo si ca prima etapa de Campionat din acest an sa fi fost un start bun.
Am vazut oameni noi si sisteme noi, care au avut curajul sa vina sa participe. Unii dintre ei au plecat acasa cu rezultate surpriza si un loc 1 sau 2. Asta inseamna ca fiecare are un loc, atata timp cat are curajul si disponibilitatea sa vina si sa-l ocupe.
Am vazut scoruri frumoase si masini spectacol, lucruri care confirma o banuiala ceva mai veche. Anul asta o sa fie haos.
Vom pune la punct sistemul de masurare cu runde eliminatorii iar dupa ce posteaza Bigu rezultatele o sa explic punctual si 2-3 cazuri unde am primit deja intrebari. Vechiul sistem de masurare (si cel folosit anul acesta la etapele 1X) asigura un loc stabil cu o singura masuratoare. Acum am avut masini care au masurat de 4-5 ori cu tot cu calificari, pentru locul 1.
Avem un sezon aglomerat si o sa avem timp sa punem multe detalii la punct, mai ales cu urmeaza si alte noutati pe partea organizatorica. Un gand bun ar fi sa zic ca vreau ca prima etapa sa fi fost cea mai slaba din tot sezonul.