Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Competitii Car-Audio > Campionatul National de Car-Audio

Reply

Thread Tools
Old 02-02-12, 11:02   #16
alpine_clarion

Stage 5

alpine_clarion's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[Competitor CNCA]
[Mitsubishi]
Default Re: Regulament SPL 2012

Quote:
Originally Posted by ReLLaXX View Post
Legat de Mini 3000 si incinta, urmatoarele paragrafe raman valabile si neschimbate:

"Toate componentele sistemului de sunet (subwoofer + amplificatoare) trebuie sa fie montate in portbagaj, fara depasirea liniei geamurilor."

"Spatarul banchetei (locurile spate) poate sa fie rabatat, cu conditia ca in caz de nevoie, competitorul sa poata sa demonstreze ca aceasta revine la pozitia de uz normal cu sistemul in pozitia folosita in concurs."
in cazul in care masina nu are portbagaj? pot monta sistemul in cabina fara sa depaseasca linia geamurilor?
alpine_clarion is offline   Reply With Quote
Old 02-02-12, 11:47   #17
antidotu79

Stage 5

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by alpine_clarion View Post
in cazul in care masina nu are portbagaj? pot monta sistemul in cabina fara sa depaseasca linia geamurilor?
In cazul masinilor utilitare poti concura doar in anumite clase, pt mai multe detalii poti verifica regulamentul de anul.
antidotu79 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-12, 00:57   #18
roli

Stage 5

roli's Avatar

Member of:
[Honda]
[Competitor CNCA]

din cate mai stiu eu regulamentul, tot sistemult trebuie sa fie in spatele stalpilor centrali, regulamentul de anu asta probabil va fi gandit probabil putin diferit, dar oricum intri intr-o clasa mare unde nu ai ce cauta fara un sistem potent, cel mai probabil extrem 12.

Dar intr-o cumpetitie CNCA nu este asa important sa castigi pe cat de important este sa te simti bine la un eveniment si sa "furi" cateva idei de la altii
Old 03-02-12, 09:57   #19
lucian_24

Stage 5

lucian_24's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

am si eu o intrebare la categoria maxi 3000 vor fi ceva modificari?
lucian_24 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -