Mult asteptatul si amanatul (nu anulatul) eveniment are legat de headerul forumului ( si a site-ului 4Tuning.Ro) un mare timer. Asta ca sa stiti exact cat mai avem pana la cel mai fierbinte si complet event al sezonului 2011-2012.
Despre eveniment in mare gasiti detalii pe sectiunea dedicata. Despre Finala Nationala a Campionatului National de Car Audio o sa gasiti detalii aici dar si pe topicul dedicat sub sectiunea evenimentului.
Finala Nationala se va tine aproape de un simbol National, in Capitala, alaturi de un eveniment fara termen de comparatie in istoria recenta.
Nu cred ca ne puteam dori mai mult de atat!
Drift Grand Prix of Romania - Piata Constitutiei / Casa Poporului - Bucuresti.
In cele doua zile de competitie se vor efectua acelasi tip de masuratori si jurizari ca si in mod normal, cu diferenta ca la sfarsitul acestei etape Campionii Nationali la sectiunile SPL Challenge si SQ League vor fi premiati cum se cuvine.
Asadar, pe langa premierea tipica de etapa (locurile 1/2/3 in fiecare clasa) se vor premia si Campionii Nationali - cate unul in fiecare clasa de concurs, acolo unde se intrunesc toate conditiile necesare (inclusiv cele legate de prezente pe durata sezonului 2011-2012).
In cazul in care nu stiti exact cum stati in clasamente, gasiti detalii aici:
https://forum.4tuning.ro/589-campiona...ge-2011-a.html
Cert este ca la Finala Nationala merita sa incheiati sezonul cu performante maxime. Aveti timp sa puneti totul la punct pentru ca acest lucru sa se si intample.
Detalii mai exacte despre program, foarte curand.
PS: La etapa de la Brasov am avut un mic fond de premiere (cu cateva produse) pe care nu am apucat sa le distribuim. Tombola programata a sarit din program avand in vedere ca majoritatea oamenilor au fost putin presati de timp. Nu am uitat, iar acele produse vor exista in fondul de premieri pentru Finala Nationala, speram noi, alaturi de multe altele. Asa ca... Lista pentru orice fel de sprijin este deschisa, iar multumirile anticipate!