18-19 Iunie 2011
Eveniment: Polus Tuning Days
Etapa SPL si SQ - 3X
Se anunta prezente si surprize frumoase.
Tin sa fac 2-3 precizari in urma unor sesizari primite.
Evenimentul acesta trebuia sa se tina pe 10-11 Iunie. Amanarea lui a fost facuta TOCMAI ca sa nu ne suprapunem cu un alt eveniment, de orice fel. Si am facut acest efort pentru un eveniment MARE (vorbim de peste 17.000 mp, 200 de expozanti si peste 15.000 vizitatori preconizati). Dar asta nu se va intampla de fiecare data cand cineva isi muta data ca... asa poate X sau Y. Am anuntat aceasta etapa INAINTE sa stiu ca alt eveniment ar avea loc in aceeasi perioada (verificati datele de postare, e simplu!). Nu incurcati ordinea si judecati ca atare.
Pana la urma, fiecare se organizeaza cum stie. Raman la parerea de anul trecut, in cazul in care nu mai tineti minte. CNCA este cea mai mare competitie de Car Audio din Romania, prezinta cel mai inalt nivel competitional iar din aceste motive (si multe altele) as putea sa-mi permit (desi nu o fac) sa nu iau in calcul eventuala "concurenta" (?). Si este asa exclusiv datorita concurentilor si participantilor. Care, la fel ca si in alte cazuri, vor decide pentru ei. Cum e si frumos, defapt.
Aceasta etapa CNCA se suprapune cu o etapa EMMA care, culmea, trebuia sa aiba loc cu o saptamana mai devreme. Ne cerem scuze daca nu citim in globuri de cristal intentiile altora. Consider ca am ajutat de fiecare data cand am avut cu ce si cu siguranta ne-am ferit sa "incomodam" atunci cand s-a pus problema. Dar astea sunt chestii organizatorice care ii privesc pe cei care se ocupa de acea etapa, exclusiv. Nu aruncati peste gard pisica... avem caini sensibili.
Urmeaza in curand detalii despre aceasta etapa.