Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Competitii Car-Audio > Campionatul National de Car-Audio

Reply

Thread Tools
Old 30-11-11, 10:40   #16
ludo_ludovic2003

Stage 5

ludo_ludovic2003's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
Default Re: SPL Challenge @ CNCA 2011 - Regulament si detalii!

nici eu nu prea ma omor dupa faptul : sa fie frumos!!!

dar, sincer ,daca am da mai multa atentie la instalare, nu ar fi rau ....si spun asta din alt punct de vedere. daca vine un pusti si se uita la mine in masina ..spune doar: "mama ce are nebunul asta in masina !!!"
ar putea sa spuna: " mama ce nebun este asta , dar imi place cum le are aranjate " sau ma rog ceva de genul asta ..

nu pledez pentru asta ... dar asa ar trebuii sa gandim...

ps. tibi...si eu vreau sa particip la cat mai multe competitii :

cel mai frumos portbagaj, cea mai buna instalare pentru SPL ( ca ne omoara aia de la SQ), bass race, medii ( sa ma bat cu raidaru) nu stiu trebuie sa evoluam ...asa cred eu ...stiu insa ca asta inseamna bani mai multi pentru organizatori .. totul costa
ludo_ludovic2003 is offline   Reply With Quote
Old 30-11-11, 14:57   #17
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by Tibitzu View Post
Si astea sunt perfomante...dar parerile sunt total diferite...

https://www.youtube.com/watch?v=ZXeTb...ature=youtu.be

In fine ... asta am vrut sa stiu ... era doar un punct de vedere.
Ne vedem la decibeli!!!
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Daca tu vrei sa te prezinti la anul cu ceva de genul, cu mana mea te bat ! )))))))))))))))))
Bigu is offline   Reply With Quote
Old 30-11-11, 15:06   #18
ludo_ludovic2003

Stage 5

ludo_ludovic2003's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

acum am vz si eu ce a pus tibitzu.... nici chiar asa ... serios =)))) eu am spus doar aranjat in nici un caz sticla aia acolo luminile alea de m-a luat ameteala doar cat am privit 2 minute ...dar sa mai mergi in ea ....cred ca are mai multe fire trase pentru lumina si motorase care invarte roata aia de difuri , decat fire pentru difuri ...

exagerezi tibitzule....

bigule ....eu il tin si tu il bati ))))))
ludo_ludovic2003 is offline   Reply With Quote
Old 30-11-11, 15:41   #19
Tibitzu

Stage 5

Tibitzu's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[FORD]
[Hyundai]
[Competitor CNCA]

...veri cum e Romanul...sare repede cu bataia ... Era vorba de performante si am dat un exemplu ca se pot face performante si altfel...pana la urma este o performanta si asta...
Daca as avea toate cele necesare pentru a face o masina de genul sigur as face mie mi se pare super tare...

Cat despre masina mea in 2012 mai vedem......oricum nu vreau sa imi iau bataie....

EDIT: Dupa cum vezi m-am documentat...

https://www.youtube.com/watch?v=d1lJV0bYikQ

Last edited by Tibitzu; 30-11-11 at 15:44.
Tibitzu is offline   Reply With Quote
Old 30-11-11, 17:26   #20
animalutz
VW Driver

Stage 5

animalutz's Avatar

Member of:
[Street Gambler]
[VW]
[Competitor CNCA]
[AUDI]

Prin 2008 era un golf 4 cu genul asta de set-up. Singurul SPL pe care-l facea era de la flexarea policarbonatului din care era facuta incinta. Serios, zdranganea ala mai tare decat mieunau difuzoare.
///Alpine DVA-9965 , Micro-Precision 7.28MKIII , Micro Precision Z-170 MKIII , Brax Matrix X2400.2 Graphic Edition Chrome ,Phase Aliante SI 12 Limited, Brax X2000.2 Graphic Edition Platinum , Brax PowerCap , Aurix , STP , Dynamat , Exide PowerCell - VW Passat B6
AUDIOPIL - Echipamente Car-Audio.
[URL="http://www.audiopil.ro"]
animalutz is offline   Reply With Quote
Old 01-12-11, 02:41   #21
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by animalutz View Post
Prin 2008 era un golf 4 cu genul asta de set-up. Singurul SPL pe care-l facea era de la flexarea policarbonatului din care era facuta incinta. Serios, zdranganea ala mai tare decat mieunau difuzoare.
Este o masina capabila de 148db+ sub 40 Hz cu mai putin de 2.5 Kw pe difuzoare, care si alea sunt aproape entry. Si asta in ciuda plexiglasului (ca asta era) care flexa acolo. Pentru 2008 nu era deloc rau.

Nu s-a gasit la timp o bucata de 2 cm si s-au folosit doua de 1 cm grosime, laminate. Chestie care... nu a tinut. Dar pot sa te asigur ca desi masina chiar arata bine pentru un demo-car, in conditii optime face si cifra. Daca avea ceva mai multa putere la dispozitie.... era altceva.

PS:Vezi cum inseala aparentele? Cum crezi tu ca Golf-ul ala miauna asa cred si altii ca masina ta suna bine. Iar setup-ul din Golf e un wall cosmetizat, n-are nici o legatura cu ce ai vazut tu in filmele alea. Te inseala memoria.

PS2: Aveti putina rabdare cu regulamentul si modificarile pe anul viitor. Curand sunt finalizate si prezentate. Pana atunci aruncati cu idei, orice e bine venit.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	golf.jpeg
Views:	79
Size:	147.3 KB
ID:	2246186   Click image for larger version

Name:	golf2.jpeg
Views:	83
Size:	112.6 KB
ID:	2246187  
Old 01-12-11, 03:59   #22
roli

Stage 5

roli's Avatar

Member of:
[Honda]
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by ReLLaXX View Post
Este o masina capabila de 148db+ sub 40 Hz cu mai putin de 2.5 Kw pe difuzoare, care si alea sunt aproape entry. Si asta in ciuda plexiglasului (ca asta era) care flexa acolo. Pentru 2008 nu era deloc rau.

Nu s-a gasit la timp o bucata de 2 cm si s-au folosit doua de 1 cm grosime, laminate. Chestie care... nu a tinut. Dar pot sa te asigur ca desi masina chiar arata bine pentru un demo-car, in conditii optime face si cifra. Daca avea ceva mai multa putere la dispozitie.... era altceva.

PS:Vezi cum inseala aparentele? Cum crezi tu ca Golf-ul ala miauna asa cred si altii ca masina ta suna bine. Iar setup-ul din Golf e un wall cosmetizat, n-are nici o legatura cu ce ai vazut tu in filmele alea. Te inseala memoria.

PS2: Aveti putina rabdare cu regulamentul si modificarile pe anul viitor. Curand sunt finalizate si prezentate. Pana atunci aruncati cu idei, orice e bine venit.
eu am auzit masina asta acuma 2 ani si chiar nu suna a bass se auzea doar un fasait, poate in 2008 era mai bine inchegata masina
roli is offline   Reply With Quote
Old 01-12-11, 12:26   #23
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by roli View Post
eu am auzit masina asta acuma 2 ani si chiar nu suna a bass se auzea doar un fasait, poate in 2008 era mai bine inchegata masina
Nu au folosit niciodata materialul potrivit pentru Demo. Ea era acordata destul de jos, ei foloseau "bumtzi bumtzi" ca sa nu termine repede curentul.

Nici eu nu am auzit vreodata masina in sesiuni Demo si sa zic ca suna macar interesant. Dar am auzit-o in alte conditii.
ReLLaXX is offline   Reply With Quote
Old 01-12-11, 13:37   #24
Tibitzu

Stage 5

Tibitzu's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[FORD]
[Hyundai]
[Competitor CNCA]

Da, o stiu si eu ... si am ascultat-o pa la sfarsitul lui 2007 la prima mea partipare la o competitie car-audio in regim de bumtzi,bumtzi" cu zice claudiu ... si mi-a placut...adica orice tinea de car-audio imi placea pe vremea aia ca suna bine sau nu oricum nu mai conta...am fost atrans in primul rand de aranjament si apoi de muzica ca oricare persoana care are prea putin habar de car-audio...
Tibitzu is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -