Re: [POZE]CNCA @ KOE - 15-16 Mai 2010 - Polus Center, Cluj Napoca
Nu prea am timp sa stau pe forum sau sa-mi impartasesc clipele cu voi dar asa in graba pun un filmuletz....Pe aceasta cale multumesc fetelor care nu mai mult ca sigur ca nu le-a fost usor
Uite si de la mine, ca sa nu te mai lauzi ca doar voi ati facut
Nu am apucat pana acum sa scriu, dar sunt inca foarte incantat de ce a iesit la cluj (probabil pentru ca am avut activitate pana in ultimul moment, adik un super drum de 9 ore ); am cunoscut multa lume, multi oameni care impart acceasi pasiune si sunt fascinati de ea, oameni cu experienta si care au multe de spus in domeniu, si de asemenea oameni plini de viata si saritori.
Pot sa spun ca de mult nu m-am mai simtit asa de bine, iar cei care au participat la aceasta competitie pur si simplu au facut ca drifturile ce se desfasurau la 10 metrii de noi sa para niste glume (era ceva de genul: "ia uite-i ba si p-aia, vor sa faca galagie si spectacol; tibi, la semnal dai drumul la olticit" )
Multumesc pe aceasta cale animalutzului, yo_tibitzu, antidotu79, seal, Shokaliptiku, basic, ceachi si nu numai, ca m-ati primit si acceptat deschis, si pentru tot ajutorul oferit.
Raman dator!
Quote:
Originally Posted by LittleM@n
Multumesc pe aceasta cale animalutzului, yo_tibitzu, antidotu79, seal, Shokaliptiku, basic, ceachi si nu numai, ca m-ati primit si acceptat deschis, si pentru tot ajutorul oferit.
Raman dator!
Acum, cand urmeaza data viitoare?
Cu multa placere , vad ca sunt mentionat si eu printre cei carora le multumesti , eu nu prea retin nume in general asa ca daca imi spui masina cu care ai participat la concurs voi sti precis !
Data viitoare in fisa de inscriere in concurs ,vom mentiona si nicul de pe forum , pentru ca asa ne stim mai bine!
Grupul este deschis tuturor celor pasionati de acest domeniu si atentie toti sunt primiti si respectati in grup , poate mai putin cei lipsiti de modestie!
Succes in continoare si sper sa ne cunoastem mai bine , poate la viitoarele oncursuri!?!?!
CDA-7990R F#1 Status CD Tuner + PXA-H900 F#1 Status Multimedia Manager , BRAX Matrix 1.1 , BRAX Matrix 2.1 , 2*BRAX Matrix 6.1 PP , 4*BRAX X 2000.2 Graphic Edition platinum ,2* BRAX Matrix 10.1
Shoka: CE MASINA MAREEEEEEEEEE AI pe langa a mea ...
Little: Acelasi lucru ca si shoka il spun si eu ...multumim ca ne-ai suportat esti un baiat de nota 20 si ne bucuram ca ai ajuns printre noi astia mai sariti asa sau pasionati cum vrei tu sa spui...Ne vedem la urmatoarea competitie...Sau prin bucuresti cine stie....