Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Competitii Car-Audio > Campionatul National de Car-Audio

Reply
 
Thread Tools
Old 08-04-10, 01:23   #1
ReLLaXX

Stage 5
 
ReLLaXX's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,977
Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]
Default Etapa Demo CNCA @ Real Drift - Timisoara, 2010

Etapa Demo CNCA @ Real Drift - Timisoara, 2010


Din experienta anilor trecuti etapele Demo organizate sub egida Campionatului National de Car Audio au adus un plus de experienta si cunostinte participantilor noi care iau contact cu domeniul competitional al sunetului auto. Si de aceasta data CNCA ofera o etapa demonstrativa la Real Drift, Timisoara, pe 10 si 11 Aprilie 2010, la Real - Timisoara Est (langa Aeroport). Aceasta se va desfasura pe doua sectiuni distincte:


Sambata, 10 Aprilie 2010 - Intre orele 10 si 12 se face prezenta masinilor care doresc masuratori SPL, mici setari si binenteles, discutii pe subiectul preferat - Car Audio. Nu se vor organiza clasamente dar se va oferi un titlu pentru Event Record, adica cel mai bun scor atins. In functie de timpul avut la dispozitie se vor organiza si masuratori la liber, la cererea competitorilor. In aceeasi zi (Sambata) se vor alege 5 (cinci) masini care reusesc sa obtina rezultate de top dar care pot in acelasi timp sa faca si show, cu ajutorul instalatiei de sunet. Si pentru asta e nevoie de muzica. Aceste 5 masini vor fi expuse Sambata (partial) si Duminica alaturi de masinile de la Expo si Drift si vor intra intr-o mica competitie.


Duminica, 11 Aprilie - Incepand cu orele 12 cele 5 masini selectate si expuse la sectiunea Expo vor fi masurate (SPL) pe muzica, inregistrand o MEDIE pe 30 de secunde. 3 Rezultate de top vor fi premiate separat. Dar atentie, aceste 3 premii vor depinde si de "atmosfera" pe care masinile o vor face in timpul acestei zile! Toate premiile se vor acorda Duminica, la festivitatea de premiere. Suplimentar se vor oferi si 2 premii pentru cel mai bun rezultat obtinut cu un difuzor de 12" (sau 2 x 10") si un 15" (sau 2 x 12"). Asadar, suficiente motive pentru care merita sa "ne auzim" la Real Drift!
__________________
www.melodix.ro

Last edited by ReLLaXX; 08-04-10 at 01:27.
ReLLaXX is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -