Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Competitii Car-Audio > Campionatul National de Car-Audio

Reply

Thread Tools
Old 11-11-09, 03:49   #1
Andrey_FL
Old School Cars

Stage 5

Andrey_FL's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[Old School Cars]
[4Rally]
Exclamation Intrebare record national

Stie careva care e recordul national la SPL?Ce masina si ce scule are pe ea?
Andrey_FL is offline   Reply With Quote
Old 11-11-09, 13:41   #2
y_u_s

Stage 5

y_u_s's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: SPL Challenge @ CNCA @ 2009 - RECORDURI NATIONALE!

159.9db, Citroen AX, sculele sunt Ground Zero, poti consulta prima pagina pentru recorduri la diferite clase...
y_u_s is offline   Reply With Quote
Old 11-11-09, 15:51   #3
Andrey_FL
Old School Cars

Stage 5

Andrey_FL's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[Old School Cars]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by y_u_s View Post
159.9db, Citroen AX, sculele sunt Ground Zero, poti consulta prima pagina pentru recorduri la diferite clase...
e vorba de difuzorul asta ???de 48 de cm???baiatul e din Timisoara cumva???
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	RazoR.JPG
Views:	197
Size:	387.5 KB
ID:	1171684  

Last edited by Andrey_FL; 11-11-09 at 15:53.
Andrey_FL is offline   Reply With Quote
Old 11-11-09, 16:25   #4
animalutz
VW Driver

Stage 5

animalutz's Avatar

Member of:
[Street Gambler]
[VW]
[Competitor CNCA]
[AUDI]

Nu, cel din poza este un VW Passat. Citroen-ul a fost prezent parca la un singur eveniment, in aprilie sau mai.
animalutz is offline   Reply With Quote
Old 11-11-09, 17:03   #5
basic
Competitor CNCA

Stage 5

basic's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by Andrey_FL View Post
Daca vrei link-uri cu masina despre care se vb aici:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1239623658
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1239623658
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1239623708
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1239624770

Iar apropo de passat,nu cred ca te referi ca ea sa fie protagonoista 159+ in configuratia respectiva.Passatul din imagini probabil ca este din TM.Din ceea ce stiu eu nu a participat in vreo etapa CNCA."Baiatul" cu Citroen AX este din Drobeta Turnu Severin .De fapt putem spune de Citroen-ul ax ca "a fost" din ceea ce stiu eu este ca auto nu mai este in RO.
Daca ai fi citit topicul udne ai postat,ai fi citit si postul nr 5 din topic unde "baiatul" cu pricina are o remarca.
basic is offline   Reply With Quote
Old 11-11-09, 17:54   #6
y_u_s

Stage 5

y_u_s's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

In primul rand ala nu e un dif de 48 de cm cred ca e de 15" cel putin asa pare in poza, si din ou, dupa cum pare in poza pare a fi aceeasi serie diful, adica plutoniumul, doar ca e 15", recordul national fiind detinut de 2 difuri de 18" si nu in configuratia passatului , care sincer sa fiu nu stiu daca mai mult de 145+ cu senzorul in port nu stiu daca e.
Pentru scoruri ce tin de peste 150db trebuie o pregatire a masinii care nu are nicio legatura cu ce e in passat, a nu se intelege ca de la 150 la 159 e relativ mica distanta...ei bine nu, nici macar de la 150 la 151 nu este, fiind vorba de puteri foarte mari, incinte mari, cunostinte multe timp si mai ales foarte multi bani.Sper ca te-ai lamurit.
Numai bine.
y_u_s is offline   Reply With Quote
Old 12-11-09, 14:12   #7
Andrey_FL
Old School Cars

Stage 5

Andrey_FL's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[Old School Cars]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by animalutz View Post
Nu, cel din poza este un VW Passat. Citroen-ul a fost prezent parca la un singur eveniment, in aprilie sau mai.
Stiu si eu ca e Passat....Multumesc de informatie

Quote:
Originally Posted by basic View Post
Daca vrei link-uri cu masina despre care se vb aici:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1239623658
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1239623658
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1239623708
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1239624770

Iar apropo de passat,nu cred ca te referi ca ea sa fie protagonoista 159+ in configuratia respectiva.Passatul din imagini probabil ca este din TM.Din ceea ce stiu eu nu a participat in vreo etapa CNCA."Baiatul" cu Citroen AX este din Drobeta Turnu Severin .De fapt putem spune de Citroen-ul ax ca "a fost" din ceea ce stiu eu este ca auto nu mai este in RO.
Daca ai fi citit topicul udne ai postat,ai fi citit si postul nr 5 din topic unde "baiatul" cu pricina are o remarca.
Man , eu am intrebat daca e acel dif , nu acea masina , nu m-am referit ca ea ar fi cea cu 159 de Db.Passatul e din Onesti nu din Timisoara...

Quote:
Originally Posted by y_u_s View Post
In primul rand ala nu e un dif de 48 de cm cred ca e de 15" cel putin asa pare in poza, si din ou, dupa cum pare in poza pare a fi aceeasi serie diful, adica plutoniumul, doar ca e 15", recordul national fiind detinut de 2 difuri de 18" si nu in configuratia passatului , care sincer sa fiu nu stiu daca mai mult de 145+ cu senzorul in port nu stiu daca e.
Pentru scoruri ce tin de peste 150db trebuie o pregatire a masinii care nu are nicio legatura cu ce e in passat, a nu se intelege ca de la 150 la 159 e relativ mica distanta...ei bine nu, nici macar de la 150 la 151 nu este, fiind vorba de puteri foarte mari, incinte mari, cunostinte multe timp si mai ales foarte multi bani.Sper ca te-ai lamurit.
Numai bine.
Iti spun sigur ca dif-ul e 18 SPL , seria Plutonium....

Sa stii ca nu m-am lamurit....Fratilor , nu a zis nimeni ca Passatul a dat 159+ sau ca ar incerca sa dea ca sa imi spuneti ca nu are nicio treaba sistemul de pe Passat.....
Passat-ul e un proiect de SPL in curs de dezvoltare...deocamdata in dif-ul de 18 se da cu 500w(statie din seria Hydrogen) , urmand in curand de a se cumpara statie 1.8000 si finalizarea proiectului dupa...

PUR SI SIMPLU AM INTREBAT DACA ACEL DIF E VINOVATUL(pentru cei 159+ Db)
Old 12-11-09, 20:02   #8
basic
Competitor CNCA

Stage 5

basic's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
Default Re: Intrebare record national

Cu placere pentru link-uri .....cu POZE .......cu masina in cauza.....de care intrebai pt a putea vedea TU cu ochii dai daca e vb de acelasi difuzor...cea care a dat 159.9......unde apar difurile...2 bucati....de 18......difurile care vad ca le cunosti foarte bine......care sunt vinovate de acel scor.... ......Eu cu aceste link-uri cred ca te-am lamurit.Tu INCA NU esti lamurit? Nu te-ai linkuit?
OK,scuze...nu am mentionat .
In pozele cautate de mine pe acest forum ,in aceasta sectiune,pe alt topic si prezentate aici sub forma de LINK sunt difuzoarele din masina cu recordul national la clasa EXTREME SPL OPEN unde s-a obtinut cel mai mare rezultat : 159.9db difuzoarele in cauza fiind GZPW 18SPL.
P.S.Parerea mea....
Legat de acel proiect SPL multa bafta in dezvoltarea si finalizarea lui.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	GZPW 18SPL.JPG
Views:	115
Size:	3.55 MB
ID:	1173138  

Last edited by basic; 12-11-09 at 20:05.
Old 13-11-09, 09:41   #9
basic
Competitor CNCA

Stage 5

basic's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
Stie careva care e recordul national la SPL?Ce masina si ce scule are pe ea?
Quote:
Quote:
Man , eu am intrebat daca e acel dif , nu acea masina , nu m-am referit ca ea ar fi cea cu 159 de Db.Passatul e din Onesti nu din Timisoara...
Iti spun sigur ca dif-ul e 18 SPL , seria Plutonium....

Sa stii ca nu m-am lamurit)
Quote:
Originally Posted by basic View Post
Iar apropo de passat,NU CRED CA TE REFERI CA EA SA FIE PROTAGONISTA 159+ in configuratia respectiva.Passatul din imagini PROBABIL ca este din TM."Baiatul" cu Citroen AX este din Drobeta Turnu Severin .De fapt putem spune de Citroen-ul ax ca "a fost" din ceea ce stiu eu este ca auto nu mai este in RO.
Daca citesti ce am subliniat plus te linkuiesti o sa vezi ca suntem de acord in toate iar din posturile mele ai toate raspunsurile la intrebarile tale.
Cu placere..din nou ..pt linkuri.
ACUM esti lamurit?....nu am scris nimic nou
- Copyright 2025 4Tuning -