24-04-09, 16:42
|
|
KATANA TEAM Member
 Stage 5
Member of: [Opel] [KATANA TEAM]
|
1 an de KATANA TEAM
Nici nu stiu cum sa incep , a fost un an cu urcusuri si coborasuri , insa asta e ceva normal intr-un club , insa nu vreau sa mai consider X sau Y , membru al clubului , ci prieteni , pentru ca intr-un an , am devenit o familie CARE va creste si asa cum vom alege fiecare membru , cu mai multa placere vom lua parte la intruniri , activitati si tot ce am mai facut anul acesta.
La Multi Ani KATANA TEAM !!!
|
|
|
24-04-09, 17:06
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team] [2 Roti]
|
Re: 1 an de KATANA TEAM
Quote:
Originally Posted by VaLeX
Nici nu stiu cum sa incep , a fost un an cu urcusuri si coborasuri , insa asta e ceva normal intr-un club , insa nu vreau sa mai consider X sau Y , membru al clubului , ci prieteni , pentru ca intr-un an , am devenit o familie CARE va creste si asa cum vom alege fiecare membru , cu mai multa placere vom lua parte la intruniri , activitati si tot ce am mai facut anul acesta.
|
Din cate am mai vb eu cu Budy pe mess si la intalniri, am inteles ca azi clubul implineste un an de existenta!!Felicitari pt formarea acestui grup cu oameni deosebiti(din cate am mai vazut si eu..chiar daca majoritatea nu ma cunoasteti)Oricum este de apreciat ca ati reusit sa formati un club, cu membri fara fitze figuri si ala alea ......iar cel mai important in aceasta treaba este ca nu sunteti doar un simplu club, ci o MARE FAMILIE!!Putintei dar buni !LA MULTI ANI Katana Team
**PS: coicidenta sau nu numele meu de familie este Catana si seamama destul de bine cu cel al clubului vostru)
|
|
|
24-04-09, 17:32
|
|
Delta Racing Crew Member
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Delta Racing Crew] [VW] [Opel]
|
Multi inainte! Felicitari! Va urez promovare, evolutie in spre bine si sa va fie cum va doriti! Respect!
|
|
|
24-04-09, 18:21
|
|
Peugeot Driver
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by SEJ
Multi inainte! Felicitari! Va urez promovare, evolutie in spre bine si sa va fie cum va doriti! Respect! 
|
Multumim  !
PS: Valex , in seara asta , discutam putin despre site ...sa ii facem un update
|
|
|
26-04-09, 09:34
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
La multi ani, tot asa, la cat mai multi membrii valabili si sa fiti prezenti la toate evenimentele. Bafta pe viitor !
|
|
|
27-04-09, 00:02
|
|
KATANA TEAM Member
 Stage 5
|
multumim de urari , speram sa crestem si sa lasam o impresie buna pe acolo pe unde ajungem ...
|
|
|
27-04-09, 22:12
|
|
 Stage 5
Member of: [KATANA TEAM]
|
Quote:
|
in mare partea ai punctat cam tot ce era de spus... a fost super fain..distractie cat cuprinde...seri faine... peripetii ..absolut totul a fost frumos! speram sa ne si implinim ceea ce ne`am propus si sa ajungem un club mare cu oameni "mari" !
|
|
01-05-09, 12:04
|
|
KATANA TEAM Member
 Stage 5
|
Pictures By Stefan_88
1an de KATANA TEAM
Last edited by VaLeX; 23-08-09 at 23:49.
|
|
|
02-05-09, 01:48
|
|
KATANA TEAM Member
 Stage 5
|
desi sa au iesit super pacat ca lipsesc 3 masini da plm
|
|
|
02-05-09, 01:50
|
|
KATANA TEAM Member
 Stage 5
|
reuniunea la vara  tot clanu'
|
|
|
02-05-09, 13:11
|
|
 Stage 5
Member of: [KATANA TEAM]
|
Quote:
reuniunea la vara  tot clanu' 
|
poate intr`un numar si mai mare...si daca da cel d sus ..sa ne realizam ce ne`am propus chiar ca va fi un an bomba
|
|
|
|
|