Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > KATANA TEAM

Reply

Thread Tools
Old 09-02-09, 21:02   #1
podx
KATANA TEAM Member

Stage 5

podx's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]
Default Despre noi....

"Cine suntem te-ntrebi? Pai nu putem spune multe pentru ca de abia am aparut "pe strada".

Va putem spune cine vrem sa fim!

Clubul KATANA TEAM a fost gandit cu mai mult timp in urma de catre 3 persoane : Vali (VaLeX) , Alex (Buddy Lexx) si Mihai (Shuriken), acestia fiind si fondatorii clubului, toti 3 fiind "nebuni" dupa masini si tot tin de ele.
Pasionatii de masini, tuning-ul in Piatra Neamt a luat amploare in ultimul timp, s-au format comunitati, grupuri la care am participat si noi in cateva randuri, insa parca nu era ceea ce cautam , voiam ceva mai mult...
Atunci ne-am gandit sa ne adunam si sa intemeiem KATANA TEAM, un Club Auto-Tuning bazat pe respect, corectitudine si principii, momentan alcatuit din cativa prieteni, si care in viitor se va extinde la un nivel mai inalt.

De ce KATANA TEAM? Pentru ca asemenea Samurai-lor avem si noi un COD Bushido - toti membrii Clubului trebuie sa dea dovada de - Bunavointa, - Curaj, - Onoare, - Loialitate, - Politete, - Sinceritate.

SITE

Last edited by buddy_lexx; 14-07-09 at 22:59.
podx is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -