Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > WRC - FORMULA 1 - Alte sporturi cu motor

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 24-03-14, 10:15   #16
Daniel_DRV
4Tuning International Member


Stage 5
 
Daniel_DRV's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,672
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[4Tuning International]
[4Rally]
Default Re: W.R.C. 2014

Toyota efectuează în această săptămână prima sesiune de teste cu modelul Yaris WRC, ca parte a pregătirilor pentru o posibilă revenire în Campionatul Mondial de Raliuri în 2017.

Toyota este interesată de o revenire în Campionatul Mondial de Raliuri şi a stabilit 2017 ca cea mai probabilă ţintă, ca urmare a faptului că în acel sezon va fi introdus un nou regulament tehnic.
Chiar dacă până atunci mai sunt trei ani, constructorul japonez efectuează deja o sesiune de teste cu modelul Yaris WRC în regiunea Toscana din Italia. La volan vor urca alternativ piloţii de teste Stephane Sarrazin şi Sebastian Lindholm, iar sesiunea este gestionată de Motorsport Italia, însă oficialii acesteia au refuzat să ofere detalii despre natura testului.

"Oferim un anumit serviciu în cooperare cu Toyota. Acest lucru este în concordanţă cu comunicatele oferite de Toyota pe marginea acestui subiect", a precizat Bruno De Pianto, proprietarul Motorsport Italia.

Volkswagen pregăteşte un update pentru Polo R WRC

Am vorbit despre posibilitatea unor astfel de raliuri spre finalul anului. Nu ştim încă ce raliuri, dar ne gândim la un raliu pe macadam şi unul pe asfalt.
Jari-Matti Latvala
Pilot Volkswagen
Între timp, Volkswagen lucrează în prezent la un update pentru modelul Polo R WRC cu care va concura în sezonul 2015 şi care va include schimbări de natură aerodinamică, dar şi la sistemul de acţionare a cutiei de viteze. Planurile germanilor sunt să utilizeze maşina înainte de sfârşitul acestui an în raliuri locale, pentru a obţine cât mai multe date despre comportamentul acesteia.
"Cred că ar fi interesant să utilizăm maşina şi sunt dornic să merg într-un raliu local. Am vorbit despre posibilitatea unor astfel de raliuri spre finalul anului. Nu ştim încă ce raliuri, dar ne gândim la un raliu pe macadam şi unul pe asfalt", a declarat Jari-Matti Latvala, unul dintre piloţii Volkswagen.

Hyundai va introduce un update pentru motoare

Şi rivalii de la Hyundai lucrează în prezent la îmbunătăţirea modelului i20 WRC, cu care Thierry Neuville a terminat pe podium în Raliul Mexicului. Sud-coreenii analizează posibilitatea de a îmbunătăţi motorul din punct de vedere software şi hardware, însă noutăţile vor fi introduse pe maşina doar în a doua jumătate a sezonului.

"În acest moment lucrăm cu motorul pe bancul de probe şi analizam opţiunile. Facem upgrade-uri generale pentru performanţă şi apoi vom decide ce schimbări vom adopta. Ne uitam la schimbări software şi hardware pentru motor, dar nu le văd pe maşina înainte de a doua jumătate a sezonului", a explicat Michel Nandan, şeful Hyundai Motorsport.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	897026l.jpg
Views:	62
Size:	160.2 KB
ID:	2960183  
__________________

Powered by
" UN ANONIM CELEBRU "
Daniel_DRV is offline  
Closed Thread



- Copyright 2024 4Tuning -