Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > WRC - FORMULA 1 - Alte sporturi cu motor

Reply
 
Thread Tools
Old 01-04-10, 09:48   #1
sunblease7

Stage 5
 
sunblease7's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 336
Member of:
[Super Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
[Colectionar Machete]
Default Prejmer Circuit - O noua pista de karting in Romania!

International Motorsport Activitities, in colaborare cu Primaria Prejmer, anunta demararea proiectului Prejmer Circuit, o pista exceptionala de karting la standarde internationale, la doar 16,2 km de Brasov, pe DN11.





Conceptul pentru a satisface cerintele celor mai pretentiosi clienti, Prejmer Circuit are in dotare - in afara de pista propriu-zisa, si o zona de receptie, un magazin de prezentare, un restaurant cu terasa, o sala de conferinte, o infirmerie, un centru de inchiriere, plus o parcare de 500 de locuri, garaje profesionale pentru karturi, magazin de piese de schimb si birouri.

Principala atractie a complexului Prejmer Circuit va fi, fara indoiala, pista de karting. Aceasta a fost imaginata cu intentia de a oferi pilotilor, fie ei amatori sau profesionisti, posibilitatea de a concura pe un trase complex, care sa ofere atat viteze de varf importante, cat si viraje tehnice deosebite.

Un alt punct forte al pistei de 1250m este faptul ca aceasta este in conformitate cu toate normele internationale de securitate, astfel fiind facilitate si organizarea de evenimente la toate nivelurile. Latimea benzii de asfalt este intre 8 si 10 m, iar cele 14 viraje sunt impartite in mod egal - 7 la stanga si 7 la dreapta, inclusiv o curba parabolica de mare viteza.

Linia dreapta in lungime de 170m ofera posibilitatea tuturor karturilor de a atinge viteze de varf importante. Mai mult de atat, insusi Marco Ardigo, multilu Campion Mondial la karting, prezent pentru prima oara in Romania, declara incantat ca abia asteapta sa ia startul pe aceasta pista. In plus, potrivit spuselor lui, "traseul este unul dintre cele mai spectaculoase si mai interesante pe care le-am vazut si sunt convins ca este locul ideal pentru toti cei care doresc sa practice acest sport".

Prejmer Circuit reprezinta oportunitatea ideala pentru pasionatii de viteza de a se manifesta intr-un mediu competitiv, sigur si controlat. Indiferent ca vorbim despre karturile destinate activitatii de inchiriere sau cele destinate competitiilor propriu-zise, Prejmer Circuit nu dezamageste.

Karturile destinate activitatii de inchiriere provin de la SodiKart, lider mondial in productia de astfel de 'bolizi', in vreme ce membrii Prejmer Circuit vor avea posibilitatea de a-si achizitiona materiale de la cei mai buni producatori din lume - motoare Rotax si sasiuri Tony Kart, dar si de a invata de la experti ce inseamna controlul in situatii extreme in cadrul Scolii de condus responsabil pe circuit.

De asemena, Prejmer Circuit va gazdui in premiera pentru Romania etape ale Rotax Max Challenge, competitie dedicata amatorilor dornici de afirmare la nivel international, premiata in fiecare an cu participari finantate de Rotax la 'Olimpiada Kartingului".

Pana la deschiderea oficiala a complexului, mai multe informatii despre proiect, produse - karturi, anvelope, echipament sau accesorii, se gasesc la expozitia deschisa la etajul 1 al centrului comercial My Place din Brasov.
sunblease7 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -