Raliul Avram Iancu ECOMAX - recunoasteri
Un raliu dur
S-a incheiat prima zi de recunoasteri a Raliului Avram Iancu ECOMAX, echipa Autorally a reluat sondajul de opinii in randul pilotilor participanti la cea de a saptea etapa a CNR-Dunlop. Iata mai jos cateva opinii culese de echipa noastra :
Dan Girtofan : Un raliu spectaculos, tehnic mai ales PS 2, celelalte doua probe ale zilei intai sunt dure si inguste. O sa avem de munca serios sambata. Vom vedea si probele de maine dupa care vom pune la punct stategia de cursa.
Adrian Raspopa : Daca nu voi abandona pe etapa care duce la startul lui PS3, sper sa termin acest raliu si sa obtin cele patru puncte care imi mai lipsesc sa devin din nou campion al grupei A. Nu stiu cum a fost gandit acest raliu dar nu-ti face nici o placere sa participi si asta spune multe.
Alex Filip : Este un raliu la fel de dur ca si Sibiul doar ca la Sibiu stim deja toate locurile periculoase. Aici totul este nou si dur. Si probele sunt si la capatul lumii unde nu o sa vina picior de spectator sau de cameraman.
Thomas Abraham : Sunt probe frumoase dar periculoase. Sunt multe capcane ca sa nu mai vorbesc de faptul ca sunt portiuni atat de inguste incat abia treci cu masina dar sa mai intalnesti pe cineva pe drum. Sper sa nu abadonam pe etapa care duce spre PS 3 si sa facem punctele necesare obtinerii titlului de campion aici la noi acasa la Cluj.
Valentin Hard : Dupa parerea mea este un raliu la fel ca Sibiul, dur cu multe capcane, zone periculoase si inguste si cel mai rau este faptul ca, cu o masina de strada nu poti ajunge la startul lui PS3.
Sorin Badea : Acest raliu are o configuratie ciudata. Nu stiu dar ceva nu –mi place. Probele sunt in zone greu accesibile etapele sunt lungi si dure – vezi cea care precede PS3....... Ma asteptam la altceva.
Gergo Szabo : Oho, un traseu periculos – pentru ca este foarte ingust, si dur. Nu stiu daca corespunde din punct de vedere al securitatii. Cum ajunge o ambulanta sau o descarcerare in zonele alea inguste poate ne spune cineva de la federatie.
Iarko Miettinen : Ah, ne-am intors iar la Sibiu. Sunt usor dezamagit de ce am gasit aici.Desi pare la fel de dur ca si raliul de la Sibiu, parca totusi nu este.Dar este dur si cu multe portiuni inguste si periculoase. Dar asta este, pe acelasi drum vor merge toti asa ca mergem si noi.
Marco Tempestini : Este adevarat ca este un raliu mai dur dar asa sunt raliurile. Unele sunt mai dure altele sunt mai alunecoase, altele.....fiecare cu specificul lui. Daca ar fi toate raliurile la fel nu am particpa la toate pentru ca ne-am plictisi. Sambata este ziua tehnica si dura cu spectatori mai multi la capetele probelor unde au ce vedea, iar duminica va fi ziua pentru spectacol si cu spectatori multi – speram. Daca noi pilotii o sa avem puterea sa mergem la maxim spectatorii vor avea ce vedea atat sambata cat si duminica. Sa nu uitam ca si vineri seara vom avea spectacol la Rally Show.
Adrian Diaconescu
Echipa Autorally.ro