Echipajul 99, Edwin Keleti / Victor Ponta, a terminat pe a treia treapta a podiumului Cupei Dacia “Ursus” in Raliul “Tara Barsei Seat – Mobil 1”. Chiar daca nu au reusit victoria in aceasta etapa, ei sint hotariti sa lupte la virf pina in ultimul parc de service al raliului de la Iasi. Edwin Keleti si Victor Ponta au in acest moment 41 de puncte in clasamentul Cupei Dacia “Ursus” dupa 6 etape disputate din calendarul sezonului 2008.
Edwin Keleti este multumit ca echipajul se inscrie in obiectivul general al acestui sezon, dar nu este dispus sa renunte: “Raliul Tara Barsei a fost cel mai frumos raliu de macadam din acest sezon. Probele speciale au avut o configuratie superba iar calitatea macadamului ne-a incintat! A fost o reala placere sa mergem pe aceste probe care ne-au oferit portiuni de viteza si tehnice… ce mai, e un raliu superb! Ii felicit pe organizatori pentru aceasta etapa si multumim publicului prezent la Rally Show si pe probele speciale. In ceea ce ne priveste pe noi, sint foarte multumit de evolutia noastra, am mers tare fara greseli. Chiar daca dupa prima zi aveam un avans in fata liderului la zi al Cupei, a doua zi nu am reusit sa ne distantam si sa facem fata asaltului urmaritorilor. Per ansamblu, cred ca am avut un ritm bun totul a functionat perfect si ne declaram multumiti. Sintem in grafic in ceea ce priveste obiectivul general al sezonului de a termina pe podiumul Cupei. Asta nu inseamna ca renuntam la lupta. Din punctul meu de vedere campionatul se termina in ultimul parc de service din ultima cursa, Raliul Iasiului. Ne vom lupta pentru fiecare punct, pina la final.”
Victor Ponta crede si el ca lupta pentru prima treapta a podiumului Cupei Dacia “Ursus” nu s-a incheiat la Brasov: “Sint foarte multumit ca am trecut peste ghinionul de la Sibiu cind am abandonat si ca in acest raliu am terminat pe podium. A fost o cursa foarte frumoasa, lumea pe care am intilnit-o a fost mai pasionata si mai draguta decit ma asteptam. Am terminat acest raliu cu sentimente foarte pozitive, totul a decurs asa cum trebuie pentru noi. Ne batem in continuare pentru titlu. Aici la Brasov a fost un moment foarte neplacut pentru mine cind doi dintre oamenii pe care ii apreciez in acest sport, Titi Aur si Bogdan Marisca, ne priveau de pe margine. Atunci am inteles ca la curse nu e numai veselie ci uneori si foarte multa durere.”
In sezonul 2008 Edwin si Victor sint sprijiniti de Dacia Service Cluj, singurul dealer Dacia din tara care sustine integral o masina de Cupa, alaturi de Aauto Equip, Formatis si Omniasig.