Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR

Reply

Thread Tools
Old 13-06-07, 15:33   #16
Morro

Stage 5

Morro's Avatar

Default Re: Daniel Onoriu castiga etapa 5 a CVCR (Paraul Rece) - The Rocket 41 Is The Best!!!

am si eu o intrebare foarte sincera nu vreau sa para altfel: De ce nu calci si acceleratia cand retrogradezi?
Morro is offline   Reply With Quote
Old 13-06-07, 16:07   #17
EVOLUTION8

Stage 5

EVOLUTION8's Avatar

Default Re: Daniel Onoriu castiga etapa 5 a CVCR (Paraul Rece) - The Rocket 41 Is The Best!!!

Quote:
Originally Posted by Morro View Post
am si eu o intrebare foarte sincera nu vreau sa para altfel: De ce nu calci si acceleratia cand retrogradezi?
Deoarece cutia este cu craboti (adiak fara sincroane) si nu mai are nevoie sa o sincronizeze cu acceleratia la retrogradare.
DUpa cum vezi cand schimba in sus nici nu mai foloseste ambreiajul.
Old 13-06-07, 16:10   #18
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

am urmarit si filmele de la etapele trecute si pot zice ca ai progresat f mult in atat de scurt timp ... poate ajungi si pe la internationale daca o mai tzii asa
07 Yamaha Gryzzli 700
09 BMW X6
10 Mercedes E coupe
ESPinoza is offline   Reply With Quote
Old 13-06-07, 23:03   #19
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Morro View Post
Sincer? Nu stiu pentru ca nu am incercat niciodata, stiu ca se poate si ca e mai eficient acest stil de frana de motor si am sa incerc cu prima ocazie.

Sper sa reusesc si sa stii ca mi-a placut observatia ta.

Felicitari si iti multumesc!!!
Old 13-06-07, 23:06   #20
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by EVOLUTION8 View Post
Deoarece cutia este cu craboti (adiak fara sincroane) si nu mai are nevoie sa o sincronizeze cu acceleratia la retrogradare.
DUpa cum vezi cand schimba in sus nici nu mai foloseste ambreiajul.

Merge, am mers cu Catalin Tutuianu in unele antrenamente si mi-a demonstrat ca se poate. Tutuianu este primul pilot din Romania care a concurat in Formula Renault din Franta si crede-ma ca este cel mai rapid pilot din Romania la ora actuala.
ono41 is offline   Reply With Quote
Old 13-06-07, 23:56   #21
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

in primul rand ..FELICITARI PT VICTORIE SI PENTRU EVOLUTIA IN CVCR!
si acum alte comentarii : am obs k s-a imbunatatit calitatea filmelor din masina.. arata super acuma..nu mai are nevoie de nici o imbunatatire
cat despre masina si toate cele..jos palaria! am ramas masca .. tine-o tot asa! nu stiu cum mergeai inainte.. dar te-a invatat bine Dl. Titi Aur...
multa bafta!
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 14-06-07, 00:47   #22
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by sebaaa View Post
in primul rand ..FELICITARI PT VICTORIE SI PENTRU EVOLUTIA IN CVCR!
si acum alte comentarii : am obs k s-a imbunatatit calitatea filmelor din masina.. arata super acuma..nu mai are nevoie de nici o imbunatatire
cat despre masina si toate cele..jos palaria! am ramas masca .. tine-o tot asa! nu stiu cum mergeai inainte.. dar te-a invatat bine Dl. Titi Aur...
multa bafta!
Titi Aur conduce singura scoala de pilotaj cu adevarat profesionista, are 3 tipuri de masini cu diferite tractiuni:

1 Bmw tractiune spate
2 Clio RS tractiune fata
3 Evo 6 4x4

In afara de aceste 3 masini care sunt foste masini ce au concurat in campionat pot spune ca are un dar UNIC de ati explica exact ceea ce se intampla cand pilotezi o masina pe strada sau in cursa sau despica firul in 4 si nu cred ca vreunul din cursantii care au fost elevi la scoala pe care o conduce nu a plecat de acolo neinvatat decat daca a fost antitalent

P.S. Detalii in caz ca este cineva interesat de aceste cursuri de pilotaj pe PM
Old 14-06-07, 12:01   #23
viligtl

Stage 1

viligtl's Avatar

Bine Daniel, se vede de la o posta cine a facut karting....... dai frate in continoare!!!!
viligtl is offline   Reply With Quote
Old 14-06-07, 23:44   #24
mishu415

Stage 3

mishu415's Avatar

bravo ONO
multa bafta in continuare
mishu415 is offline   Reply With Quote
Old 15-06-07, 02:06   #25
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Cea mai mare problema a sportivilor din Romania, cei de facut? Astept parerea voastra.

http://www.ono41.ro/forum/showthread...sted=1#post572
Old 15-06-07, 21:46   #26
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by ono View Post
Cea mai mare problema a sportivilor din Romania, cei de facut? Astept parerea voastra.

http://www.ono41.ro/forum/showthread...sted=1#post572
nu poti sa te adresezi FIA ? printr-o scrisoare ma refer..
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 17-06-07, 02:06   #27
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Se zice ca acest pensionar pe nume Niculescu voteaza cu Max Mosley iar din acest motiv ACR-ul are sustinere FIA.
Old 17-06-07, 02:08   #28
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Oricum, cea mai buna solutie pentru a participa in ambele campionate (sper rusinea celor din federatie) se pare ca este urmatoarea: In CRR paricipi sub culorile din tara in care faci parte iar in WRC poti participa cu licenta din alta tara dar sub culorile ei.

Stiu ca e ciudat ceea ce scriu dar se pare ca asta e singura solutie.
Old 17-06-07, 02:21   #29
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Datorita acestui pensionar sportivii care mai mereu isi sacrifica multe nu pot participa unde doresc
http://www.acr.ro/imagineart.php?cod...source=articol
Old 18-06-07, 17:36   #30
gabiWRC

Stage 3

felicitari in primul rand si in alta ordine de ideei solutii se gasesc intotdeauna doar ca trebuie insistat...(cu babaci e greu peste tot nu numai in romania) bafta in continuare
gabiWRC is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -