Re: C.N.V.C. 2015
Dupa ce s-a imprastiat ulei pe o buna bucata din traseu in prima urcare de recunoasteri, nisip (din ala pt pisici), timp pierdut, pe prima urcare de concurs a inceput sa ploua pe o parte din traseu. Un concurent a lovit frontal masina de la sosire in care erau arbitrii si a faramat celula. Arbitrii raniti, ambulanta, alta celula, inca o ora si mai bine de pauza. Bine, intre timp s-a mai desumflat poarta de start, d'ale noastre. Unii concurenti au urcat pe uscat, "balenele" au prins partial umed si, probabil, ceva ulei. Eu unul am plecat acasa cand s-a faramat celula, mi-era clar ca incepe ploaia si nu mai e nimic interesant de vazut. Nici n-am inteles cum se calculeaza punctele anul asta, iar s-a schimbat regulamentul. Rezultatele sunt abracadabrante, pe siteul federaciei la Open si grupe e un ghiveci fara nici o legatura cu realitatea, pe traseu n-am vazut mai nimic care sa-mi placa, sunt masini tari dar toata lumea se chinuie sa treaca prin viraje cumva, oricum, ca sa poata da blana pe liniile drepte.
N-am inteles cum au fost trecuti unii de la N la H, probabil mai nou te inscrii la N cu o masina nashpa si ori nu te prinde cu fofarlica si castigi, ori te prinde si... punctezi la H!!! Asta da regulament.
Inca o data mi s-a confirmat ca nu are rost sa merg sa vad curse autohtone.
Last edited by john17; 25-04-16 at 22:44.
|