01-12-14, 18:05
|
|
 Stage 5
|
Re: Când au început cursele de karting în România?
|
|
|
31-12-14, 05:33
|
|
 Stage 5
|
La Mulți Ani, sănătate, cele rele să se spele, cele bune să se adune, doresc celor de pe aici și de pe oriunde s-ar afla!
Și ca să ne amintim cum umblam în seara de ajun, cu mulți ani în urmă:
Sorcova, vesela,
Să trăiți, să-mbătrâniți,
Peste vară, primăvară,
Ca un păr, ca un măr,
Ca un fir de trandafir,
Tare ca piatra,
Iute ca săgeata,
Tare ca fierul,
Iute ca oțelul.
La anul și la mulți ani!
|
|
|
02-01-15, 19:07
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
1983 - Echipa de karting I.P.A. Sibiu, inscrisa in Campionatul National, la o etapa desfasurata pe kartodromul din Galati.
|
|
|
11-01-15, 09:07
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
Diferite programe ,brosuri si afise din Kartingul de altadata !
|
|
|
11-04-15, 09:32
|
|
 Stage 5
|
De Paște:
|
|
|
08-05-15, 03:54
|
|
 Stage 5
|
FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE KARTING (F.R.K.) dă startul în Campionatul Național de Karting - viteză pe circuit - etapa I, pe circuitul AMC KART Tunari, ILFOV, Șoseaua de centură, nr. 5 A, sâmbătă și duminică (16 și 17 mai 2015):
Last edited by Rusanescu; 08-05-15 at 03:59.
|
|
|
12-05-15, 23:13
|
|
 Stage 5
|
FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE KARTING (F.R.K.) dă startul în Campionatul Național de Karting - viteză pe circuit - etapa I, pe circuitul AMC KART Tunari, ILFOV, Șoseaua de centură, nr. 5 A, sâmbătă și duminică (16 și 17 mai 2015). Mai jos găsiți regulamentul și programul etapei:
|
|
|
18-05-15, 08:57
|
|
 Stage 5
|
FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE KARTING - Clasamente după etapa I CNK-Viteză pe circuit - Pista AMC KART Tunari, ILFOV, 16-17 mai 2015
Clasa PROMO BB
1.- David KISS - CSSK
2.- Denisa-Andreea MUREȘAN - REAL RACING
3.- Eric ENACHE - TOMIS KART
Clasa PUFO
1.- Mihai ȘUTEANU - TOMIS KART
2.- Vlad CEANGA - REAL RACING
3.- Mihnea Remus TUDORANCEA - CSSK
Clasa MINI
1.- David ȘERBAN - REAL RACING
2.- Andrei CARCEA - BRT
3.- Ada ARSENE - REAL RACING
Clasa KFJ
1.- Daniel VASILE - REAL RACING
2.- Alexander PRELEA - JMS Performance
3.- Nicholas PASCU - CSSK
Clasa KZ2
1.- Aldrin OPRAN - JMS Performance
2.- Simeon SIMEONOV - CSSK
3.- Andrea RAIMONDI - Red Motor
|
|
|
25-05-15, 09:11
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
Primul campionat national de karturi, Bucuresti 1968
|
|
|
12-09-15, 03:13
|
|
 Stage 4
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Vin un pic in apararea tatalui meu (Iasa Datcu) si spun ca dupa anii 90 echipa de karting din Timisoara a liceului auto nu a mai primit nici sprijinul care l-au avut in anii 80. S-a chinuit enorm chiar si pentru acele rezultate care nu par atat de notabile, de multe ori venind si cu bani de acasa pentru a-i sprijinii pe copii si a le arata frumusetea acestui sport.
Din 98 am inceput eu activitatea in kartingul romanesc si din echipa Lia Timis mai era doar numele. S-au cerut karturi cu care sa reluam activitatea spre aceasta disciplina si nu s-a putut (sau nu s-a vrut), dar karturile noastre personale erau mereu prezente in locul de expozitie cand se facea prezentarea liceelor (si s-a repetat treaba asta pana acum vreo 2-3 ani) ca si cum activitatea a ramas in "picioare". De altfel nici in zilele noastre in liceele de profil auto nu se mai face nimic, devenind toate licee cu profil tehnic, care nu se mai bazeaza pe profesionala si astfel de activitati.
Cu toate astea, ma bucur mult de copilaria avuta, de echipa VIK Power Arad din care am facut parte, la vremea aceea una din cele mai puternice echipe din tara si ma uit mereu nostalgic la copii care fac primii pasi spre acest sport, gandindu-ma cu mare drag la acele vremuri.
Am acasa o multime de poze atat din anii 80-90 cat si din 2000, dar nu stiu pe cati ar interesa avand in vedere activitatea slaba de pe acest topic. O amintire placuta o am si pe kartodromul de la Cluj Napoca, care din pacate se va desfinta in curand si vor construi un complex sportiv peste el. Istoria e foarte lunga si foarte amanuntita, aici am observat ca s-au mentionat mai mult echipele din Bucuresti. Pacat ca unul dintre cei care erau foarte deschisi la astfel de discutii s-a stins din viata (Radu Grozea), inainte de a pleca dintre noi statea la povesti pe facebook, impartasind multe din amintirile lui si sfaturi tehnice pe anumite grupuri.
12-09-15, 04:29
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by AnduRace
Vin un pic in apararea tatalui meu (Iasa Datcu) si spun ca dupa anii 90 echipa de karting din Timisoara a liceului auto nu a mai primit nici sprijinul care l-au avut in anii 80. S-a chinuit enorm chiar si pentru acele rezultate care nu par atat de notabile, de multe ori venind si cu bani de acasa pentru a-i sprijinii pe copii si a le arata frumusetea acestui sport.
Din 98 am inceput eu activitatea in kartingul romanesc si din echipa Lia Timis mai era doar numele. S-au cerut karturi cu care sa reluam activitatea spre aceasta disciplina si nu s-a putut (sau nu s-a vrut), dar karturile noastre personale erau mereu prezente in locul de expozitie cand se facea prezentarea liceelor (si s-a repetat treaba asta pana acum vreo 2-3 ani) ca si cum activitatea a ramas in "picioare". De altfel nici in zilele noastre in liceele de profil auto nu se mai face nimic, devenind toate licee cu profil tehnic, care nu se mai bazeaza pe profesionala si astfel de activitati.
Cu toate astea, ma bucur mult de copilaria avuta, de echipa VIK Power Arad din care am facut parte, la vremea aceea una din cele mai puternice echipe din tara si ma uit mereu nostalgic la copii care fac primii pasi spre acest sport, gandindu-ma cu mare drag la acele vremuri.
Am acasa o multime de poze atat din anii 80-90 cat si din 2000, dar nu stiu pe cati ar interesa avand in vedere activitatea slaba de pe acest topic. O amintire placuta o am si pe kartodromul de la Cluj Napoca, care din pacate se va desfinta in curand si vor construi un complex sportiv peste el. Istoria e foarte lunga si foarte amanuntita, aici am observat ca s-au mentionat mai mult echipele din Bucuresti. Pacat ca unul dintre cei care erau foarte deschisi la astfel de discutii s-a stins din viata (Radu Grozea), inainte de a pleca dintre noi statea la povesti pe facebook, impartasind multe din amintirile lui si sfaturi tehnice pe anumite grupuri.
|
Bună, AnduRace,
Ne interesează pe noi, totuși, așa că te rugăm să ne bucuri cu materialele pe care le ai.
|
|
|
22-02-16, 19:49
|
|
 Stage 5
|
Road anunță:
Cu foarte mare regret vă anunt că DATCU IASA a plecat astăzi dintre noi.
Din păcate nu s-a mai putut face nimic.
Unul din pionierii KARTINGULUI se va întrece de astăzi cu mulți alți piloți plecați dintre noi.
Chiar de a pierdut această cursă, pentru noi rămâne un CAMPION și cel mai bun INSTRUCTOR!
Dumnezeu să-L odihnească!
|
|
|
22-04-16, 21:50
|
|
Stage 2
|
In 1963, 7 karturi au luat startul intr-un concurs care s-a desfasurat in Bucuresti, pe stadionul Unirea. Dintre cele 7 karturi, 6 au fost construite la Trustul de Utilaj greu din Bucuresti si unul la asociatia sportiva Autobuzul , se pare ca cel de la Autobuzul, a fost primul kart construit in Romania.
Last edited by Azchemotor; 22-04-16 at 22:03.
|
|
|
21-05-16, 09:38
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
Ploiesti 1972
|
|
|
22-05-16, 07:52
|
|
 Stage 5
|
faina poza,karturi interesante si multi spectatori.Excelent
|
|
|
|
|