Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 27-09-13, 15:58   #1
ZerO_CooL

Stage 5
 
ZerO_CooL's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 2,801
Member of:
[BMW]
Default CNVC Trofeul Rasnov - 28-29.09.2013

In perioada 28-29 septembrie 2013 se va desfasura penultima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop. Trofeul Rasnov va avea loc pe Valea Cetatii, numele purtat de zona ce leaga orasul Rasnov de statiunea Poiana Brasov, atragand numerosi participanti pe lista de inscrieri.

Etapa desfasurata in apropierea Rasnovului reprezinta unul dintre cele mai atractive decoruri atat pentru pilotii campionatului autohton de viteza in coasta cat si pentru fanii romani ai motorsportului. Si in acest an, Trofeul Rasnov va alinia multe masini la start, nu mai putin de 88 de concurenti regasindu-se pe lista de inscrieri. Si la fel ca in fiecare an, publicul este asteptat in numar mare pentru a asista de pe margine la lupta pilotilor cu secundele.

Dupa victoria de la Campulung Muscel, Lucien Hora (Lola F3000) a revenit in fruntea clasamentului “Open”, avand momentan un avans de 8 puncte in fata lui Ovidiu Zaberca (Mitsubishi Lancer EVO 8.5 MR). Din lupta pentru titlu nu iese nici Lucian Radut (Mitsubishi Lancer), chiar daca a fost nevoit sa abandoneze in ultima runda disputata. Asadar, spre deosebire de anii trecuti, batalia la varful clasamentului se da pana pe finalul campionatului.

Situatii stranse mai gasim in cadrul grupei A si al Cupei Diesel. 10 puncte are Cosmin Dragnea (Mitsubishi Lancer EVO IX) in fata lui Liviu Savu (Mitsubishi Lancer EVO VIII) in fruntea clasamentului grupei A, evolutia celor doi la Rasnov fiind foarte importanta in stabilirea ierarhiei finale ale acestei categorii. Diferenta dintre primele doua pozitii ale Cupei Diesel este chiar mai mica, Mihai Beldie (BMW 120 D) avand un avans de doar 5 puncte in fata lui Andrei Mitrasca (Seat Ibiza).

Un clasic al traseelor de viteza in coasta desfasurat intr-o zona turistica deosebita. Asta ne propune Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop in weekendu-ul care urmeaza. Fanii competitiilor auto vor avea ce vedea de-a lungul traseului de 4 km, printre masinile participante regasindu-se monoposturi, fermecatoare masini istorice sau bolizi de multe sute de cai putere. Iar vremea schimbatoare poate contribui si ea la spectacolul oferit de protagonisti.

Sursa: autorally.ro
ZerO_CooL is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -