Quote:
Originally Posted by Mache Fum
Salut Elvis,
In ce stadiu este masina? La Rasnov vii cu masina ta sau tot cu cea alba cu multe stickere interesante pe plafon?
Bogdan - scirocco 413
|
Salut, masina este aproape gata, sunt eu cel care a fost mai mereu plecat, din pacate nu pot neglija munca pentru distractie, din pacate nu voi ajunge la rasnov, toata logistica pentru a aduce masina in tara a fost amanata de plecarea mea de 10 zile si nu mai reusesc sa le combin la timp, din pacate ne vom vedea la urmatoarea etapa
Quote:
Originally Posted by ph88bas
spune-mi ce rezervor folosesti k eu am probleme cu antivalul, masina mea a fost carburatie si nu are antival si daca am mai putin de 20l chiar nu e ce trebuie
|
despre electronica honda mi-a fost propusa de o scuderie opel de aici care pregatesc si corsa si astra, teoretic e ok oricare de moto, doar ca acum trebuie sa rezolv limitarea turelor din bobine cu un limitator tot moto.
despre rezevor momentan are montat cel de serie, nu am avut probleme cu el, dar inca nu a fost testata masina pe traseu ci doar pe strada, cred ca voi opta pentru unul intern cu toate ca nu era pe lista celor cu care m-am consultat aici. momentan ma chinui sa studiez un suport pentru un filtru deasupra la carburatoare
cum timpul liber la mine este o raritate e mai greu sa ma tin de ea, dar tot ajung eu cu ea pe coasta cat de repede....