Sunt
Raull Lămboiu din Craiova.
Pentru cei care nu mă cunosc sau nu-şi mai aduc aminte de mine, precizez că am avut onoarea sa fac parte din „lotul de aur” al echipei de automobilism OLCIT, care împreună cu o alta echipa de excepţie (Clubul de Fotbal Universitatea Craiova), au adus Craiovei în acelaşi timp, titlul de Campion Naţional al României, fiecare la disciplina lui.
Am „alergat” atunci alături de piloţi olteni de top ca:
Petre Cojocaru, Costi Duval, Puiu Buşulescu, Aurica Savu, Băluţă, Gîlcevescu, navigatori:
Florinel Ene, Mişu Sparleanu, Eugen Pop, Florin Dicoi şi ajutaţi de mecanicii:
Victor Mateiaşi, Puiu Tranca, Cristi Hodorog, Ionel Vîlcea ...
Pentru că în acest an, absolut toţi am „depăşit” pragul celor 50 de ani, am hotărât împreună cu prietenul meu
Ilie Bădiţă de la Slatina, să punem în aplicare un proiect mai vechi: o
„întâlnire omagială la locul faptei” un
Raliu al Veteranilor, desfăşurat pe Traseul Slatina, Poganu, Scorniceşti, Slatina (aprox. 93 km parcurşi de 2 ori) în perioada 21 – 22 August 2011 (harta traseului este ataşată ).
Imi doresc mult ca aceasta acţiune să constituie în primul rând un motiv de revedere şi aduceri aminte pentru generaţia noastră (Oltcit şi „restu lumii”), alături de mai tinerii competitori ai zilelor noastre (începători sau consacraţi) şi de ce nu… o înţelegere de repetare în fiecare an.
Am făcut deja recunoaşterea traseului, cu marcarea pe teren a posturilor de arbitraj (CO, START/STOP PS), am întocmit Carnetul de Itinerar, am schiţat şi un mic Regulament Particular.
Pentru ca timpul se scurge implacabil şi nemilos, consider că trebuie să trec la pasul cel mai important în organizarea acestui proiect
IDENTIFICAREA colegilor de generaţie participanţi la sportul auto (piloţi, navigatori, mecanici, arbitri sportivi sau federali …).
Datorită trecerii anilor, dar mai ales datorită schimbării „sistemului”, am pierdut legăturile de contact şi încerc prin această postare, constituirea unei prime liste de legături de contact între noi.
Am ataşat o lista deschisă de sportivi, completată parţial cu datele pe care le am eu în acest moment.
Rog pe oricine deţine informaţii, să completeze/corecteze datele lipsă, sau să adauge nume noi din generaţia anilor `80 din toată ţara, dispuşi să coopereze şi sa mă contacteze la: 0722.327762 sau mail: raulllamboiu@yahoo.com
Sunt interesat in mod special de adresele de e-mail, în care am să transmit toate documentele şi informaţiile particulare ale proiectului, dar mai ales doresc să stabilesc cu fiecare legături, prin care să solicit date individuale din perioada activă ca sportiv, pentru a încerca editarea unui
„Remember”.