22-08-10, 18:33
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: CNVCR - Etapa a IX-a si a X-a - Alba Motor Challenge 2010
Pentru cei interesati de ceva poze(de amator!) de la acest eveniment am facut eu cateva si am deschis un post pe "comunitati locale-Alba Iulia"in incercarea de a promova pe plan local acest eveniment:
https://forum.4tuning.ro/405-alba-iul...08-2010-a.html
|
|
|
23-08-10, 06:49
|
|
 Stage 5
Member of: [LANCIA]
|
Quote:
Originally Posted by alinush27
Impresii despre cursa , organizare ? Pai in mare a fost frumos , bine organizat desi la un moment dat s-a intrerupt o mansa de calificare si au inceput sa urce cateva masini de-ale "civililor" , nu am prea inteles de ce .
|
Era nu stiu ce primar care vroia sa mearga nu stiu unde ... de aceea s-a oprit cursa.
Am facut si eu o gramada de poze Vineri si Duminica
|
|
|
23-08-10, 10:52
|
|
 Stage 5
Member of: [4Rally]
|
Deci , practic , Luci e campion deja daca nu se mai aplica regula N-nustiucat . Paul si daca ar fi sa castige toate celelalte etape , iar Luci nici una , tot ar fi la 7 pct in spate . La fel e si la Grupa N , A si 2WD . Lupta ramane deschisa la H .
In concluzie , se mai aplica vreo regula de scadere/adunare/inmultire/impartire etc. a punctelor sau nu ?
|
|
|
23-08-10, 12:57
|
|
 Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Clasamentul general in opinia mea este ceva..., important este fiecare la grupa lui.
Nu poti compara monopostul ca tinuta de drum cu altceva.
|
|
|
23-08-10, 13:01
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [BMW]
|
Monopostul ala mai poate mult..
|
|
|
23-08-10, 13:24
|
|
 Stage 5
|
Cu siguranta, dar e nevoie de obisnuinta si cunoastere.
Dar cand curesele de f1 vor fi presarate cu masini de WTTC si vor avea un clasament comun...
|
|
|
23-08-10, 16:47
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Clasamentul general in opinia mea este ceva..., important este fiecare la grupa lui.
Nu poti compara monopostul ca tinuta de drum cu altceva.
|
Da , bineinteles . Nici nu am contestat priceperea lui Paul , care sincer sa fiu , incepe sa mearga din ce in ce mai bine . E drept , il ajuta si masina , dar si el merge mult mai tare decat mergea cu Lancia .
Inca nu am vazut turism care sa bata un monopost cum e Lola .
|
|
|
23-08-10, 19:12
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Da , bineinteles . Nici nu am contestat priceperea lui Paul , care sincer sa fiu , incepe sa mearga din ce in ce mai bine . E drept , il ajuta si masina , dar si el merge mult mai tare decat mergea cu Lancia .
|
Nu ma refer strict la Paul sau la mine la H2(oricum merg din an in pasti), ma refer la faptul ca nu este normal sa pui cartul sa faca concurs cu un cap tractor.
Mi se pare anacronic si deplasat un astfel de clasament.
|
|
|
23-08-10, 19:49
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Oricât de deplasat sau anacronic ar fi, FRASul, şi nu numai, acceptă astfel de "utilaje" de curse în campionat.
Cu maşina corect pregătită, Cioară va produce multe surprize !
|
23-08-10, 19:59
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
|
Dar in acelasi timp nu poti compara lancia cu evo. Sunt ceva "mici" diferente...si nu ma refer neaparat la putere.....nici cu lancia nu mi-e rusine...dar evo e ceva mai "desteapta".
Gabi se putea sa nu zici tu de olteanu tau  ? E mult pana departe dar cioara e talentat si dupa cum vad face fata cu brio grupei mari. Zic si eu de bine de el poate imi doneaza toyota :P

2,0 MPI.......109 iepe si shase cai frumosi
|
|
|
23-08-10, 20:07
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Bobby, crede-mă, trec peste aspectul prieteniei şi conţărăniei ce ne leagă şi vorbesc strict de pilotaj. Cioară, spre deosebire de cei care-i dau câteva secunde ecart, merge pe un EVO VIII 90 % stock, iar timpii lui spun multe.
|
|
|
23-08-10, 20:18
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [BMW]
|
stie cineva ceva detalii despre Meganul lui Serban Andrei?
eu as fi curios cati ar putea merge cu Lola?in afara de Horatiu  ...eu zic ca si anu trecut campionatul era altul daca participa Hora la toate etapele..
23-08-10, 20:52
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by adrian78bmw
stie cineva ceva detalii despre Meganul lui Serban Andrei?
eu as fi curios cati ar putea merge cu Lola?in afara de Horatiu  ...eu zic ca si anu trecut campionatul era altul daca participa Hora la toate etapele..
|
Sunt absolut de acord cu ceea ce ai spus. Anul trecut a fost un campionat simplist.
In plus vreau sa il felicit pe Cioara si sa-i urez succes, bucurandu-ma ca este mai mult decat competitiv.
|
|
|
23-08-10, 22:37
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Gabi
Bobby, crede-mă, trec peste aspectul prieteniei şi conţărăniei ce ne leagă şi vorbesc strict de pilotaj. Cioară, spre deosebire de cei care-i dau câteva secunde ecart, merge pe un EVO VIII 90 % stock, iar timpii lui spun multe. 
|
Si ma crezi ca recupera secunda fata de Gugu daca nu aparea problema cu gumele si reusea sa faca si ultima urcare ?
Merge excelent Cioara , fara electronica , fara ALS , fara suspensii , fara frane , fara cutie , fara active . Dupa cum ai zis si tu 90% stock masina .
Quote:
Dar in acelasi timp nu poti compara lancia cu evo. Sunt ceva "mici" diferente...si nu ma refer neaparat la putere.....nici cu lancia nu mi-e rusine...dar evo e ceva mai "desteapta".
|
Da , clar . Evo e cu 2 clase peste , in special dpdv al stabilitatii . Ce sa mai , e cel mai rapid turism de la noi . Si cred ca s-ar descurca si afara cu ea .
|
|
|
|
|