Acum e Klar! Un design de campion pentru Ono41
Daniel Onoriu se va prezenta la Teliu cu un design nou la masina de concurs, gratie produselor profesionale KLAR, prin Policolor Automotive.
Pozitionarea pe primul loc in clasamentul general in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2009 i-a adus lui Daniel Onoriu si primul partener strategic pentru viitor. Masina campioana se va prezenta la Teliu cu un aspect imbunatatit, cu un design cu totul nou, obtinut prin munca unei echipe dedicate a Policolor Automotive.
Dupa etapa de la Resita, masina pilotului bucurestean 2009 a suferit un proces de estetizare, Daniel urmand a se prezenta la ultima etapa de la Teliu nu doar cu un ”copilot pacatos”, vedeta TV Dan Capatos, ci si cu o masina de senzatie. Noul design imbina culorile alb, rosu si negru, cu efecte speciale obtinute din produsele gamei Klar Professional de la Policolor.
“Sunt foarte multumit de modul in care va arata masina mea la linia de start de la Teliu. Dupa un sezon in care m-am luptat cu masini senzationale si piloti legendari, cand mi s-a propus sa dau un aspect nou masinii, am acceptat cu entuziasm”, a declarat Daniel.
Produsele Klar Professional sunt dedicate vopsirilor integrale sau partiale ale masinilor, dar si iubitorilor de tuning prin 3 game de produse: Klar Airbrush, Klar Tuning Line si Klar Fast Repair pentru a obtine culori speciale si efecte extreme.
“Pe parcursul anului 2009 am urmarit performanta lui Daniel Onoriu si am dorit sa devenim parteneri. Am inceput colaborarea la sfarsitul anului ca si preambul la proiectul pe care dorim sa il desfasuram impreuna in 2010. Am decis sa-i oferim masinii o schimbare demna de un campion”, a declarat Narcis Obeada, Business Unit Director Policolor Automotive.
Pentru ca a obtinut deja punctele necesare pentru titlul de campion national, Daniel va veni la Teliu pentru spectacol: “Toate etapele a trebuit sa gandesc trasele corecte, sa nu gresesc sau sa nu pierd nicio fractiune de secunda in derapaje inutile. Acum imi propun sa fac si spectacol, de aceea astept fanii sa vina in numar cat mai mare. Dan Capatos este nerabdator sa imi fie alaturi, iar concursul pentru alegerea fanului care imi va sta in dreapta merge nemaipomenit de bine. Cred ca va trebui sa gandesc ceva suplimentar pe viitor sa multumesc un numar cat mai mare de fani”, a concis Daniel Onoriu.