Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR

Reply

Thread Tools
Old 27-02-06, 19:00   #16
CT 22 MRO

Stage 2

o sa apara si Dacia Logan DTM
CT 22 MRO is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 19:37   #17
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

cine stie ... dak tot o baga astia la curse ... o mai si perfectioneaza intre timp sa mearga mai bine .. ca Logan seria 2 sa fie mult imbunatatit
cel putin .. sa speram ...
oricum .. e interesanta ideea ..
go logan go .... :P
Spark is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 20:06   #18
SUN

Presedinte SUN RACERS

Stage 5

SUN's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Sun Racers]

BA eu consider k o cupa organizata in afara cu loganuri se datoreaza strict datorita pretului sau scazut si a performantzelor mediocre ce nu permit atingerea unei viteze periculoase pentru integritatea shoferului...cu toate k un accident ar periclita destul de grav sigurantza ocupantilor....ceea ce ar fi bine
SUN is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 20:17   #19
Mihaitza_tdi

Stage 5

Mihaitza_tdi's Avatar

Ar trebuii sa ne mandrim ca se aude de loganul nostru' si afara!! Cum o fii el bun sau rau tot masina romanilor ramane!!!
Mihaitza_tdi is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 20:37   #20
s3bby2000

Stage 4

s3bby2000's Avatar

Member of:
[CHEVROLET]

in primul rand isi face loganu' publicitate,cine stie,poate va avea vanzari mai mari prin Olanda si tarile vestice.Sigur au imbunatatit loganu',poate ati vazut bara de torsiune de pe fata.Sigur face bine loganului!!!Aplauze pt cei ce s-au gandit la asa cva

раскрутка сайтов
s3bby2000 is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 20:48   #21
MasterTuner

Stage 5

MasterTuner's Avatar

Member of:
[Moderators]

Domnilor, nu ati prins esentialul. Oamenii astia din tari civilizate AU CIRCUITE. Am putea organiza si noi acilea competitii monomarca si de Subaru STI, si de M5 sau M3 nu de Golan, daca am avea si pe ce. Inchipuiti-va ca circuitul ala re sa produca lovele, deci daca se strang 10 nebuni care vor sa alerge cu vidanje BUCEAG no problem, asa ca nu va mirati de genul asta de competitii cu LOGAN. Si in Germania exista campionat LOGAN facut de ADAC, tocmai aia care il criticau. Probabil ca RENAULT sponsorizeaza cu pretul de achizitie motiv pt care e o idee foarte misto de low buget racing.
Tel.:0722275522/021 242 42 81
MasterTuner is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 20:51   #22
Urban_Racing
Honda Driver

Stage 5

Urban_Racing's Avatar

Member of:
[Honda]

ooooou come ooooon ce dreaq !? e penibil! o mashina de rahat intr-o competitzie de 2 lei! normal ca au aleso pt pretz nu intodeauna pretzul reflecta calitatea dar in cazul asta da .... shi kiar shi la banii ashtia pt multzi romani e o mashina scumpa ! i hate logan nu il suport de nici o culoare! nu o sa ishi merite niciodata banii!

WHEN TURBO SPINS THE BULLSHIT ENDS!!!
Urban_Racing is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 21:07   #23
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Quote:
Domnilor, nu ati prins esentialul. Oamenii astia din tari civilizate AU CIRCUITE. Am putea organiza si noi acilea competitii monomarca si de Subaru STI, si de M5 sau M3 nu de Golan, daca am avea si pe ce. Inchipuiti-va ca circuitul ala re sa produca lovele, deci daca se strang 10 nebuni care vor sa alerge cu vidanje BUCEAG no problem, asa ca nu va mirati de genul asta de competitii cu LOGAN. Si in Germania exista campionat LOGAN facut de ADAC, tocmai aia care il criticau. Probabil ca RENAULT sponsorizeaza cu pretul de achizitie motiv pt care e o idee foarte misto de low buget racing.
Cel mai corect post.

Iar restul care cum auziti de logan va manifestati antipatia fata de acest model, uitati-va la context intai. Nu stiu care pasionat adevarat, nu doar om caruia sa-i placa sa emita pareri, ar refuza sa participe intr-o asemenea competitie chiar si pe un Logan... sau poate si pe ceva mai prost...
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 21:15   #24
_BmF_

Stage 3

CORECT

eu vad ca toti \"pilotii\" de 16-17 ani de aici comenteaza ca logan de cacat , ca ce-i cu masina aia etc. .............MA DA TARE ADEVARATI SUNTETI VOI MA...astia ca nici masini nu aveti si comentati.. ati fost vreodata pe un circuit sa vedeti cum e? daca nu va zic eu ca nu va tine nici la LOGANU ala sa-i dati blana si voi visati la curse cu rx8-uri si wrx-uri ......ce sa zic........GROW UP & SHUT UP[/b]
Old 27-02-06, 22:05   #25
Yoko

Stock

Loagan-ul e masina buna orice ar zice acei pusti de 16-17 ani.
Este un pas destul de mare facut de Dacia, asa ca nu mai vorbiti aiurea.
Nu sunt fan Logan, masina are si calitati si lipsuri. Ca orice masina defapt.
Orice ar spune unul si altul orice masina este buna in felul ei. Sunt construite de ingineri, nu de bunica.
Yoko is offline   Reply With Quote
Old 28-02-06, 09:53   #26
Kent8

Stage 5

Kent8's Avatar

loganul este dacie
dacia dupa 1300-le bunicilor care au fost raiul daciilor, cam toate au fost greseli: daciile produse cand a fost caritasu, tineau cateva luni si apoi o bagai in service, zambetu lui iliescu...si multe altele.
am ajuns la nova, slz, logan
loganu mi se pare o porcarie de nedescris o masina de...toata coma, mai bine 1300 decat logan.
ii urata masina aia, de-as putea le-as cumapra toate si le-as da fosc, as distruge si fabricile unde se produc
da, acolo isi permit sa faca concursuri cu masini eftine
pentru un neamt 6000 euro...ii da in 2 luni poate 3
ca si cum la noi un profesor cu 4 mil salaru il da pe-o adcie din 80 care ii vreo 10 mil
ia sa vedem la noi, daca am face concursuri cu asemenea dacii, n-ar fi concunrs?
Kent8 is offline   Reply With Quote
Old 28-02-06, 09:56   #27
Marinica

Stage 3

Marinica's Avatar

e imbucurator ca Logan-ul a ajuns \"in lumea buna\"...cea a curselor de masini; asta o zic pt ca sunt roman , nu am vreo atractie pt Logan... Oricum asta poate fi primul pas pt scoaterea unui model de uzina sport ...nu se stie niciodata.
Marinica is offline   Reply With Quote
Old 28-02-06, 14:40   #28
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

cu toate criticile care i se aduc ... dar totusi ...
care nu s-ar da pe un circuit ... chiar cu un logan .. asa mai amarat cum il face lumea ..
Spark is offline   Reply With Quote
Old 01-03-06, 11:30   #29
Venom

Stage 4

Venom's Avatar

Default Re:

daca ar fi conditii s`ar face si in romania! dar in romania nu exista circuite.. din cate stiu eu de genu!mai tre sa ne cultivam ..... si de trabant.... trabantu` a participat la curse baieti! informativa!
Venom is offline   Reply With Quote
Old 02-03-06, 09:36   #30
TheMadMan
Sun Racers Member

Stage 5

TheMadMan's Avatar

Member of:
[Sun Racers]
[PEUGEOT]

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	untitled_655.jpg