Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR

Reply
 
Thread Tools
Old 18-06-09, 10:06   #1
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Edwin Keleti şi Victor Ponta îşi doresc victoria acasă

Edwin Keleti şi Victor Ponta îşi doresc victoria acasă

Echipajul Edwin Keleti/Victor Ponta vrea o victorie la grupa A în Raliul Clujului Mobil1 Star Lubricants, etapă care pentru Edi are o semnificaţie aparte: este “raliul de acasă”.

Înainte de deschiderea recunoaşterilor oficiale Edwin şi-a anunţat oficial obiectivul pentru a patra etapă a Campionatului Naţional de Raliuri “Dunlop”. “Raliul Clujului este unul care chiar dacă are puţine probe speciale trebuie abordat ca unul foarte dificil şi tehnic. În plus, este raliul de acasă în care sper să facem o figură frumoasă şi evident că ne dorim victoria la grupa A. Este ultima confruntare din acest sezon pe asfalt şi sper ca totul să meargă bine pentru noi. Salutăm eforturile făcute de organizatori pentru ca această competiţie să figureze în calendarul Federaţiei Internationale a Automobilismului şi îmi doresc ca ele să fie într-un ceas bun pentru binele automobilismului sportiv de performanţă din România.”

Victor Ponta crede că e momentul ca şi un bucureştean să câştige ceva la Cluj: “Este pentru prima dată când particip la Cluj pe asfalt şi sunt nerăbdător să începem cursa. Anul trecut am mers doar pe macadam la Cluj. Sunt foarte optimist pentru că suntem acasă la Edi care ştiu că îşi doreşte enorm o victorie pe un traseu care îi este familiar. Din moment ce facem echipă, eu vreau să arăt ca şi un bucureştean poate să câştige ceva la Cluj. Sper să nu avem ghinioane şi totul să decurgă bine.”

Edwin Keleti şi Victor Ponta concurează în sezonul 2009 la grupa A pe o maşină Renault Clio RS cu ajutorul sponsorilor TI Suerom, Aauto Equip, Rin Grand Hotel Bucureşti şi Pirelli.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	99 Timis Rally.JPG
Views:	100
Size:	279.3 KB
ID:	971139  
__________________
boy_wonder is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -