Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR

Reply
 
Thread Tools
Old 30-04-09, 10:02   #1
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Edwin Keleti şi Victor Ponta câştigă la Timişoara locul I la grupa A

Edwin Keleti şi Victor Ponta câştigă la Timişoara locul I la grupa A

Echipajul Edwin Keleti/Victor Ponta şi-a adjudecat prima treaptă a podiumului grupei A la finalul Timis Rally - Realitatea TV, desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute. Cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional de Raliuri “Dunlop” le aduce celor doi primele 10 puncte în clasamentul general.


După abandonul de la Braşov , Edwin Keleti spune că la Timişoara au avut un week-end de vis care a răzbunat ghinionul din prima etapă: “A fost o cursă foarte tehnică ce a presupus un efort sportiv mare în faţa unei concurente rapide care a impus un ritm ridicat. Totul a funcţionat perfect, a fost un week-end de vis pentru noi. Victor s-a adaptat imediat la cerinţele noii maşini, dictarea a mers perfect, maşina a funcţionat ireproşabil iar echipa tehnică a fost la înălţime. Fără să forţez, am pilotat constant bine, ceea ce ne-a permis să câştigăm clar acest raliu. În continuare sperăm să ne sosească Renault-ul Clio R3 Maxi în timp util, dar am demonstrat că suntem competitivi şi pe o maşină care nu mai este de ultimă generaţie. Mulţumim mult sponsorilor, fără de care nimic nu ar fi posibil."

Victor Ponta împărtăşeşte acelaşi sentiment de bucurie ca şi Edwin, singurele sale reproşuri fiind la adresa organizatorilor: “Sunt foarte fericit de clasarea noastră pe prima poziţie şi că am trecut peste supărarea de la Braşov. Sunt încă o dată fericit pentru faptul că ne-am demonstrat nouă, dar şi celorlalţi că suntem competitivi şi avem un cuvânt de spus şi acum când am trecut pe o altă maşină, într-o grupă mai dificilă. Edi a mers foarte bine, maşina a fost şi ea la înălţimea aşteptărilor noastre. Rămân după această cursă cu amintiri foarte plăcute chiar dacă organizarea concursului a fost slabă şi festivitatea de premiere mi-a lăsat un gust amar”.

Edwin şi Victor le mulţumesc spectatorilor care participă deja la concursul foto-video pe care cei doi îl organizează şi în acest an şi adresează invitaţia şi altor fani să ia parte la această competiţie cu premii consistente.

Edwin Keleti şi Victor Ponta concurează în sezonul 2009 la grupa A pe o maşină Renault Clio RS cu ajutorul sponsorilor TI Suerom, Aauto Equip, Rin Grand Hotel Bucureşti şi Pirelli. În 2008 cei doi au câştigat titlul naţional la Cupa Dacia „Ursus” şi la grupa N clasa 2 iar în acest an, cu ajutorul partenerilor, au decis să facă pasul spre disputata grupă A.

Timis Rally - Realitatea TV a fost a doua etapă a Campionatului Naţional de Raliuri “Dunlop” 2009. Echipajele au parcurs 121 de kilometri de probe speciale. Următorul raliu din acest sezon este programat la Iaşi între 22 şi 23 mai.

Clasament final grupa A, Timis Rally - Realitatea TV:
1. Edwin Keleti/Victor Ponta- Reanult Clios RS
2. Garbacea Lucian Jr./ Mihai Lazarescu-Citroen C2R2
3. Ernest Mulner/Eugen Pop-Skoda Fabia RS TDI
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	99 Timis Rally.JPG
Views:	156
Size:	279.3 KB
ID:	897046  
__________________
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 30-04-09, 12:49   #2
jozsi555
VW Driver

Stage 5
 
jozsi555's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 989
Member of:
[VW]
[4Rally]
[Opel]
Default Re: Edwin Keleti şi Victor Ponta câştigă la Timişoara locul I la grupa A

felicitari baieti! blana in continuare si sa tina tehnica
jozsi555 is offline   Reply With Quote
Old 30-04-09, 13:05   #3
marian_tgv

Stage 5
 
marian_tgv's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 454
Default Re: Edwin Keleti şi Victor Ponta câştigă la Timişoara locul I la grupa A

felicitari...poate se implica si el in vreun proiect cu o pista de incercari, alergari..sa fie acolo un poligon auto de 3-4 ori decat cel normal sa ne descatusam si noi
marian_tgv is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -