14-04-09, 11:05
|
|
Stock
|
Re: Tentean vs Tiura
Felicitari tuturor concurentilor.
Am insa o intrebare catre cei doi protagonisti din acest topic, ce modificare in afara de electronica mai au la masini?
Ca un cunoscator care ma pretind, va spun sigur ca exista ceva acolo(in afara de mana pilotului) pentru ca diferenta intre ei doi si loculul 3 si 4 e destul de mare, iar pe traseul asta(cam scurt) va spun in cunostiinta de cauza ca la masini aproape egale nu poti sa faci diferenta asta doar "din mana".
NU ar fi nici o problema sa existe si alte modoficari, doar sunt la H2, dar sunt curios doar care ar fi acestea, pentru ca un prieten si-a achizitionat un Logan de cupa si o sa vina la VTM cu el si va dati seama de frustrarea lui cand o sa ia 8-10 secunde pe o urcare in conditiile in care se pretinde ca masinile astea sunt aproximativ egale.
|
|
|
14-04-09, 11:39
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE]
|
In primul rand baietii astia chiar au mers tare datorita antrenamentului, eu am mers in dreapta lui Gabi Tiura si am ramas impresionat de stilul lui de pilotaj cu toate ca in dreapta imi e frica de mor
Andrei Tentean in ziua de Vineri noaptea a facut doua urcari cu masina de curse si a supra turat-o iar morotul a ramas fara ulei pentru ca pe traseu se urca destul si motorul s-a spart. Si-a sunat mecanicii in jurul orei 12 noaptea iar a doua zi baieti s-au prezentat la Campulung cu alt motor iar mecanicul lui Gabi Tiura impreuna cu mecanicii mei Mario si Copilu au lucrat toata ziua la masina lui Tentean iar spre seara motorul a fost inlocuit. Discutii au fost si la Bucarest Challenge si se pare ca sunt si acum, in loc sa apreciem ceea ce fac baietii astia se pare ca anumite persoane care incearca sa arunce cu noroi in piloti ce intr-adevar fac performanta.
Last edited by ono41; 14-04-09 at 15:29.
|
|
|
14-04-09, 12:02
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [4Rally]
|
Pai am inteles ca se foloseste o cutie foarte scurta made by Nick. Viteza de top undeva la 150km/h? Sa ma corecteze cine stie mai multe detalii.
|
|
|
14-04-09, 12:07
|
|
Stock
|
Sincer chiar sunt de apreciat, toti concurentii nu numai ei pentru ca stim cu totii ce sacrificii se fac sa poti sa vi sa te dai la o cursa,bravo lor, intrebarea mea nu era tendentioasa, doar de curiozitate ca si prietenul meu sa poata sa concureze cu ei cu masini egale.Cred ca pot sa raman la parerea mea ca diferenta mi se pare cam mare intre locurile 1-2 si 3-4.Cred ca nu mai inteles, sunt la H2 si au voie aproape orice, iar eu intrebam ca in afara de electronica de unde poti sa mai scoti ceva fara modificari majore la motor(chiuloasa, biele, volanta etc.) sau chiar o electronica buna poate sa faca asa o diferenta?
|
|
|
14-04-09, 12:28
|
|
Stage 4
|
Si Gabi si Andrei au mers tare , nu pot sa spun acela lucru despre mine care nu am fost in apele mele . In rest mi s-a parut o cursa corecta . Se pare ca asta a fost singura cursa la care am fost toti la H2, de data viitoare intram la N2 iar modificarile dintre N si H .....sunt foarte costisitoare .
|
|
|
14-04-09, 12:29
|
|
Stock
|
sunt la h2 din alte motive,adica din cauza eleroanelor.daca prietenul tau are mana nu trebuie sa fie frustrat de absolut nimica pt ca toate loganurile sunt la fel.si daca tot te pretinzi un cunoscator probabil ai vazut ca toate masinile inainteaza la fel.daca vrea prietenul tau poate sa se inscrie la h5,adica la balauri si sa vezi atunci frustrare.
|
|
|
14-04-09, 12:40
|
|
Stock
|
Da ok, am inteles o sa mearga la N2 dupa cum se vede si atunci chiar numai are de ce sa-si faca probleme.
Bafta tuturor si la cat mai multe curse pentru fiecare.
|
|
|
14-04-09, 13:22
|
|
Stage 5
Member of: [Observator 4tuning]
|
felicitari baieti !!
PS: a observat cineva masinile care se afla dupa cei 2 in clasament?
|
|
|
14-04-09, 14:29
|
|
Stage 5
|
De ce trebuie sa caute romanul nod in papura de fiecare data ?! ... daca nu castigi, nu esti pilot bun; daca castigi, ai ceva modificat la masina .. etc ... cand o sa intelegeti k intr-un raliu sau VTM diferenta o face experienta si nebunia unui pilot ..
|
|
|
14-04-09, 15:25
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Rebel_Boy
De ce trebuie sa caute romanul nod in papura de fiecare data ?! ... daca nu castigi, nu esti pilot bun; daca castigi, ai ceva modificat la masina .. etc ... cand o sa intelegeti k intr-un raliu sau VTM diferenta o face experienta si nebunia unui pilot ..
|
Sa vezi comentarii cand am luat locul I la N cu loganul la Surduc in 2007 . In 2008 nu a fost batut recordul meu
|
|
|
29-04-09, 12:52
|
|
Stage 5
|
Nu ma pricep la partea mecanica dupa cate stii si nici nu cunosc detalii Sebastian dar baietii astia chiar au mers tare si au impresionat pe toti cu timpii lor. Eu am stat in dreapta lui Gabi si merge foarte tare, eu daca as fi concurat cu masina lui nu cred ca puteam merge mai tare ca el. Nu mai tin minte timpul lui dar cred ca a fost undeva la 1:58 iar acest timp pt o dacie e foarte bun.
|
|
|
30-04-09, 12:53
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Eu pariez pe grigoreasca
|
|
|
30-04-09, 18:13
|
|
Stage 5
|
eu pariez pe mama ! sa traiasca cozonacii !
Am si eu o intrebare , daca as sta pe margine si as fi inconjurat cam de 4 metrii cubi de oftica, asa cam cat este un Logan de mare, la ce grupa m-as incadra ?? La O ??
|
|
|
30-04-09, 19:06
|
|
Stage 5
|
ceva ma legitimeaza sa cred ca ai fi inconjurat de 4 m cubi de nos ) nu te mai ataca jane si vezi pe unde mai ascunzi nos-ul la urmatoarea cursa )
PS: am un palm smeker rau, ultima generatie, cu bluetooth, l am folosit la resoftarea din mers si e pont, pacat ca a trecut ziua ta ca ti-l faceam cadou si -l foloseai in acest sezon )
turbina merge bine? se antreneaza usor la 1.6 ?
|
|
|
30-04-09, 19:07
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bobby_gsi2
Eu pariez pe grigoreasca
|
asta chiar ar fi frumos sa se intimple, sa vezi atunci competitie incinsa !!
|
|
|
|
|