Go Back   Forum 4Tuning > MOTORSPORT > RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR

Reply

Thread Tools
Old 01-05-09, 21:06   #76
denisus91

Stage 2

Default Re: ETAPA II -TIMIS RALLY -REALITATEA TV-24-25 aprilie

Quote:
Originally Posted by Brabus View Post
bla bla bla, si io o sa zbor pe luna................
se vede ca esti tinerel si din gramada celor care dupa cite un eveniment sportiv ii apuca "pilotarea" si provoaca tragedii .....
se vede treaba ca nuai urcat niciodata intr-o masina de curse ....
nu mai zic nimic .... ca nu merita ...... ramii la manelele tale....
tzin sa te anuntz ca am urcat si am condus masina de curse si de aceea am zis ca cu putzin antrenament as putea face mai bine......am condusul in sange de mic........si sincer nu am nici o legatura cu manelele

oricum mz de sfat
denisus91 is offline   Reply With Quote
Old 01-05-09, 21:46   #77
Brabus

Stage 5

Brabus's Avatar

stai linistit ca nu ma refer la manele manele
la noi cind cineva "circoteste" ii zicem sa ramina la manelele lui.

bravo daca ai avut sansa sa pilotezi o masina de curse. pe mine doar m-a dus piros acu' citiva anisori intr-o recunoastere cu ford-ul lui de H si sincer am facut pe mine.

de aia nu prea ii inteleg pe cei care sar repede sa comenteze si sa rida de cei care se chinuie sa faca ceva in sportul asta (unii sint amatori -incepatori, altii ar sti dar nu au cu ce) si pentru asta au respectul meu.

asa ca nu te supara pe mine ca nu am nimic cu tine ci cu cei care imi dau impresia ca vorbesc doar ca sa faca pe grozavii (chestiile de genul comentariilor la postul cu ken block).

o seara faina

ps. in plus is si foarte "catranit" ca nu vom avea nici acum raliul maramuresului
Brabus is offline   Reply With Quote
Old 01-05-09, 21:53   #78
denisus91

Stage 2

in romania ar trebui ca sa fie totul mai bine organizat.....

asta lipseste si dupa cum am spus sa fie selectzii (amatori si profii) si sa se faca antrenamente serioase sa vedem acele DERAPAJE CONTOLATE in curbe nu reducerea vitezei pana la minim.... sunt unii sincer care dupa aprerea mea nu au nici o treaba cu raliul desi conduc EVO sau STI itzi garantez ca si tu ai conduce exemplar intr-un evo sau intr-un sti astea chiar sunt masini ptr raliu sau ptr viteza

ROMANIA wake UP
PS nici eu nu am absout nimic cu tine
denisus91 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-09, 17:17   #79
VBogdan

Stage 5

VBogdan's Avatar

a fost show mare.felicitari celor din tm pt traseu.
VBogdan is offline   Reply With Quote
Old 03-05-09, 18:12   #80
Sonny
Peugeot Driver

Stage 5

Sonny's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by denisus91 View Post
tzin sa te anuntz ca am urcat si am condus masina de curse si de aceea am zis ca cu putzin antrenament as putea face mai bine......am condusul in sange de mic.....
Zmeul zmeilor ce esti tu... De ce nu iei Dacia lu bunicutu si te dai la curse? De sfaturi si de vanjosi de pe margine ne-am saturat. Nu mai ai loc frate sa stai la un raliu/coasta sa nu ii auzi pe meseriasi cum comenteaza trasele de pe margine si ei inca merg cu masina lu bunicu... Cand o sa ai bani sa te dai ca baietii astia care vand din casa sa fie prezenti la o etapa atunci sa iti permiti sa ridici doua degete sa intrebi cum se leaga centurile in 5 puncte. V-ati nascut toti frate cu pedale in burta legati cu centuri sparco...

Sictir.
Sonny is offline   Reply With Quote
Old 03-05-09, 18:37   #81
dexter_20

Stage 5

dexter_20's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[4Rally]

Quote:
sincer nu prea ai ce sa vezi in video-urile astea si varumeu se urca in puroiu de dacie a lu bunumeu si face rally prin sat.....si nu e mare diferentza)))

parerea mea e ca in raliul asta se cam inscrie cine vrea si are o masina cat de cat....ar trebui facuta totusi o selectie si sa ramana in raliu doar cei mai buni soferi...ca poate dupa 2 ani de sofat intr-un evo ma voi duce si eu si le voi lua trofeele))

oricum sunt unii care chiar sunt buni...
Quote:
tzin sa te anuntz ca am urcat si am condus masina de curse si de aceea am zis ca cu putzin antrenament as putea face mai bine......am condusul in sange de mic........si sincer nu am nici o legatura cu manelele

oricum mz de sfat
Quote:
in romania ar trebui ca sa fie totul mai bine organizat.....

asta lipseste si dupa cum am spus sa fie selectzii (amatori si profii) si sa se faca antrenamente serioase sa vedem acele DERAPAJE CONTOLATE in curbe nu reducerea vitezei pana la minim.... sunt unii sincer care dupa aprerea mea nu au nici o treaba cu raliul desi conduc EVO sau STI itzi garantez ca si tu ai conduce exemplar intr-un evo sau intr-un sti astea chiar sunt masini ptr raliu sau ptr viteza

ROMANIA wake UP
PS nici eu nu am absout nimic cu tine
Eu zic sa mai joci un NFS, Colin McRae si mai stiu eu ce jocuri.Eu de multe ori aud comentarii ale unoara de pe margine si de multe ori imi musc limba ca sa nu rad in hohote. Cine face rally prin sat...unde sunt OAMENI pe strada, unde CIRCULATIA ESTE DESCHISA ar trebui sa se gandeasca de doua ori. De multe ori aud "asta e varza, nici nu stie sa ia curba calumea....!". Acei oameni nu se gandesc ca respectivul pilot a facut un curs de instruire, are o licenta in asa ceva...Ce-ar fi sa merg si eu (student la o facultate cu profil auto) la un doctor si sa imi dau cu parerea despre cum ar trebui sa faca o operatie de apendicita?Eu admir toti participantii pentru curajul lor, pentru talentul de care dau dovada si nu in ultimul rand pentru faptul ca au puterea sa treaca peste obstacolele acestui sport, cum ar fi banii, accidente...spectatori inconstienti...

Last edited by dexter_20; 03-05-09 at 18:39.
dexter_20 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-09, 18:59   #82
r27kul
4Rally

Stage 5

r27kul's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[VW]
[4Rally]
[FOTO]

Poate domnu' denisus91 o fi var cu Miettinen si nu stim noi ?Dar eu ii dau un sfat,prima data sa se concentreze pe limba Romana, ca acolo sunt carente grave .
Old 03-05-09, 19:24   #83
gtrally
4Rally

Stage 5

gtrally's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[FOTO]
[4Rally]

gata baietii!!cred ca a prins ideea de raliul de acolo ce mai ziceti.mai aveti careva ceva de criticat sau laudat

cel mai tare a am avut parte de un spectator fte fte beat care a stat langa mine pe o trecere si striga-CALCOOOOOOOOOO!!!CALCOOOO BAAAA
asta s-a intamplat la absolut toate echipajele. inclusiv dupa ce o piatra sarita de la Alina Bunica ia trecut pe la cap la care a si exclamat-''pfuai ce ai calcat-o sa_mi...''

pe la voi nimic funny?ca eu mai am una!
gtrally is offline   Reply With Quote
Old 03-05-09, 19:31   #84
r27kul
4Rally

Stage 5

r27kul's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[VW]
[4Rally]
[FOTO]

Apoi eu am stat la un pod unde era o denivelare mica si cine venea in forta se ridica o tzara de la pamanat,ma pregateam pentru grupa H,pentru Vali Banciu sa-l prind cat mai bine si trec pe partea cealalta a drumului unde erau vreo 5-6 baieti care stateau cuminti pe scaune.Cand se aud franele de Evo 4(le recunosti dinte toate),in dreptul obiectivului meu au tasnit dintr-o data 6 oameni ,no fa poza,ce o fost la gura mea....da mi-o trecut si-s fericit ca au fost multi hunedoreni pe probe.
r27kul is offline   Reply With Quote
Old 03-05-09, 20:23   #85
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]

frumoase videourile desii....zic eu ...nu cunosc zona timisului ....cred ca se putea scoate ceva mai frumos..in fine ...nu asta conteaza ....am vazut aici ceva comentarii...nu sunt rautacios sau manelist sau mai stiu eu ce.. da cred ca se putea face putin spectacol pe anumite parti ale traseului...am remarcat in ultimul video 2 piloti.... 1 cel cu subaru lovit in spate (nu stiu cum il cheama ) si Horatiu Savu cel cu evo 9 negru mat ...cele mai frumoase intrari in curba aia ...restu....sper sa nu supar p[e nimeni....bafta all

RIcKO is offline   Reply With Quote
Old 03-05-09, 21:54   #86
giany_TM

Stage 5

giany_TM's Avatar

Da din pacate nu se merge asa cum am vrea cu totii sa vedem si asta nu ca nu se stie pilotul x s-au y,in primul rind majoritatea nu risca sa loveasca masina ,asta scotindul clar din etapa respectiva cit si din cealalta mai mult ca sigur ,treba fiind clara ,BANII nu prea sunt ,plus ca uneori nici traseul nu e cel mai k si un mare plus pilotii sunt foarte timorati de securitatea traseelor ,neavind un public educat.
Old 03-05-09, 22:09   #87
Sonny
Peugeot Driver

Stage 5

Sonny's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[4Rally]

Nu poti sa intri in fiecare viraj de-alatu. Sunt n viraje pe o proba speciala. Nu ai cum sa reti fiecare configuratie al fiecarui vraj de pe fiecare proba. Exista dictare, de acord. Dar de la a stii o proba speciala pe de rost si a merge la sigur este cale lunga. Pentru unii care debia au bani pentru fiecare etapa, daca Doamne Fereste! lovesc masina, s-a terminat distractia si campionatul. De pe margine e usor sa comentezi. Dar sa fi in masina, sa strangi fiecare banut si numa tu sa stii cate sacrificii ai facut sa ajungi sa te dai, nu mai este asa de usor...
Old 03-05-09, 22:25   #88
adrian78bmw

Stage 5

adrian78bmw's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by Sonny View Post
Nu poti sa intri in fiecare viraj de-alatu. Sunt n viraje pe o proba speciala. Nu ai cum sa reti fiecare configuratie al fiecarui vraj de pe fiecare proba. Exista dictare, de acord. Dar de la a stii o proba speciala pe de rost si a merge la sigur este cale lunga. Pentru unii care debia au bani pentru fiecare etapa, daca Doamne Fereste! lovesc masina, s-a terminat distractia si campionatul. De pe margine e usor sa comentezi. Dar sa fi in masina, sa strangi fiecare banut si numa tu sa stii cate sacrificii ai facut sa ajungi sa te dai, nu mai este asa de usor...
exista si piloti care merg si fara dictare VALI BANCIU ar merge pe PS HASDAT in raliu HUNEDOAREI fara dictare..

pilotul cel cu subaru lovit era TOGANEL. ce sa zic noi cerem prea mult ne uitam la WRC la IRC pana si la unguri se merge cu o clasa peste noi si sunt si ceva masini mai bune: WRC S2000 se vede si prestatia lui SZABO si am vrea ca toti sa mearga macar ca el..pana la urma piloti din WRC sunt cei mai profesionisti piloti merg fara nici un fel de inhibitie cu bugete de milioane de euro in spate ...la noi se merge mai incet :nu toti au banii de o participare la o etapa daca mai ai si ghinionu sa o dai afara sigur scoti din buzunare cateva mii de euro sau stai pe tuse vreo 2 3 etape daca nu ai banii aia...cu masina lu bunicu prin sat ala nu e raliu vezi ca numai ai 10 ani sa te urci in masina si sa dai din in volan stand pe loc si sa zici ca esti la raliu....tot respectul pentru toti piloti incearca sa faca ceva bun si pentru ei si pentru noi spectatorii cateodata le reuseste cateodata nu....si eu am stat cu r27kul la celebra saritoare la un moment dat cineva a spus "mama ce o ratat astia de la freelancer cea mai tare saritoare" apoi altu plictisit ba eu mam saturat de atatatia ani de raliuri de filmat si poze......si pana la urma toti ne visam si in amaratu de logan macar pilotand odata pe o speciala

Last edited by adrian78bmw; 03-05-09 at 23:19.
adrian78bmw is offline   Reply With Quote
Old 03-05-09, 22:33   #89
Sonny
Peugeot Driver

Stage 5

Sonny's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by adrian78bmw View Post
exista si piloti care merg si fara dictare VALI BANCIU ar merge pe PS HASDAT in raliu HUNEDOAREI fara dictare..
Am vorbit in general. Ca nu toti sunt localnici... Vrei sa incep si eu cu exemple din Brasov care merg Poiana fara dictare? Cred ca merg si eu drumu ala fara dictare de cate ori l-am urcat in dreapta, deocamdata
Old 03-05-09, 22:38   #90
adrian78bmw

Stage 5

adrian78bmw's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by Sonny View Post
Am vorbit in general. Ca nu toti sunt localnici... Vrei sa incep si eu cu exemple din Brasov care merg Poiana fara dictare? Cred ca merg si eu drumu ala fara dictare de cate ori l-am urcat in dreapta, deocamdata
eu exemplu asta il stiam si m-am referit la el si proba asta a fost cam 10 ani la rand..bineinteles ca mai sunt multi ca el..nu o lua ca pe ceva personal
adrian78bmw is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -