Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Insomnia Racing

Reply

Thread Tools
Old 28-06-05, 17:04   #1
WannaDie

Stage 5

WannaDie's Avatar

Default intrebare !!!!!

am si eu o intrebare si anume daca vin baietii din Insomnia la Cluj duminica 3 iulie pt ceva tuning show organizat in colaborare cu MTV si ceva firma din cluj...nu de alta dar pe ceva afis al lor am vazut trecut si Insomnia....

p.s. nu stiam unde sa intreb si de aceea am facut acest topik....rog moderatorul de la aceasta sectiune sa mute post-ul unde crede el si sa stearga acest topik daca el nu il considera adecvat....va multumesc
Old 28-06-05, 17:53   #2
polifem

Vicepresedinte Insomnia Racing

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]

Da este adevarata aceasta presupunere ... insomnia va fi prezenta acolo ca sprijin adus TUNING'ului in Romania ... ...
polifem is offline   Reply With Quote
Old 28-06-05, 22:55   #3
WannaDie

Stage 5

WannaDie's Avatar

in cazul acesta ne vedem duminica la aeroport ....daca aveti chef haideti de sambata seara si facem un tur prin cluj sau mai bine zis prin barurile si cluburile clujului ) .... daca sunteti de acord dati un pm si mai vb pe mess sau la telefon ....
WannaDie is offline   Reply With Quote
Old 01-10-05, 11:37   #4
racing_angel

Stage 3

are si yo o intrebar:
voi aveti membri care au numai masini de marca? sau sunt si membri care au masini mai de \"romania\" ?
racing_angel is offline   Reply With Quote
Old 02-10-05, 21:13   #5
Michael

Stage 5

Michael's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[VW]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"racing_angel\"
are si yo o intrebar:
voi aveti membri care au numai masini de marca? sau sunt si membri care au masini mai de \"romania\" ?
verifica site-ul la sectiunea membrii si o sa vezi !
Michael is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -