Re: craiova 15-03-2009
Pai daca o baba de 65 ani care mai are putin si da ortu popi si gata din senin organizeaza legale ,ti se pare corect in momentul in care am ajuns sa predau fisele nici macar nu se uita pe ele si ma intreba pe mine cum se numeste persoana si ce masina are si repede sai dau banii ,ti se pare corect asa fara sa te uiti in talon fara sa te uiti la RCA ,eu cred ca nu este o bataie de joc si mai bine ilegale decat legale in ritmul asta sincer ,sau facut de tot cacatul anul acesta ,si cu grupa A sau B sti cum a fost ,aveam bonu de ordine in geam in venea un pustulica si scria grpele ,noi daca am avut masinile una dupa alta si aglomeratia era in toi omu nu sa mai uitat si la grupa decat scria pe toate ,A,A,A,A,A,A si la un moment dat au ajuns masini la A si de 170 cp ca sa nu mai dau nume ,asa ca ACR a fost foarte penibil si noi nu vom mai merge niciodata la craiova