Acest club a aparut prima data pe strazile Bucurestiului la data de 01.08.2008. Ne-am adunat cativa prieteni, cativa pasionati de masini si am am zis sa ne facem propriul nostru club de pasionati auto, de tuning, de curse, de absolut tot ceea ce inseamna tractiune.
Suntem un club auto-moto indiferent daca este vorba de masini, motocicleta sau camioane! Vrem sa promovam in special TUNINGUL , CURSELE LEGALE(402) , DRIFT & BURN!
Deoarece dorim sa sprijinim si sa dezvoltam arta tuningului si a curselor, am aparut treptat-treptat tot mai multi pe strazi sub aceasta denumire... "Black Widow Club".
Pentru ca purtam un respect enorm vis-a-vis de pasionatii pe doua roti, am decis ca acest club sa fie dedicat pasionatilor auto-moto.
Deoarece am observat ca din ce in ce mai multi concurenti la semafor sunt fete, am hotarat sa le primim si pe acestea alaturi de noi! Astfel vrem sa incurajam toata lumea, indiferent de sex sau varsta!
De unde si pana unde BlackWidow Club ??? foarte simplu ... ne-am gandit sa reprezentam ceva periculos.
Ce poate fi mai periculos decat o vaduva neagra... ne-am gandit vaduva neagra deoarece este ce-a mai reprezentativa. Are muscatura veninoasa si este cea mai periculoasa arahnida.
Noi iesim mai mult noaptea pe strazi si ne-am gandit sa punem o denumire a clubului care sa contina cuvantul "night" sau "black"... la fel ca noaptea... si pana la urma am stabilit ca cel mai bine este black deoarece night mai au si alti colegi din lumea noastra, lumea pasionatilor de masini.
Si uite asa am ajuns la concluzia ca
"BlackWidow Club" este cea mai potrivita denumire pentru acest club.
Noi suntem BLACK WIDOW CLUB va respectam pentru ca ne respectati!