Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Black Widow Club

Reply

Thread Tools
Old 15-11-08, 12:54   #1
Yoghy_bwc
Skoda Driver

Stage 3

Yoghy_bwc's Avatar

Member of:
[Black Widow Club]
[SKODA]
Thumbs up BlackWidowClub Prezentare Generala

Acest club a aparut prima data pe strazile Bucurestiului la data de 01.08.2008. Ne-am adunat cativa prieteni, cativa pasionati de masini si am am zis sa ne facem propriul nostru club de pasionati auto, de tuning, de curse, de absolut tot ceea ce inseamna tractiune.
Suntem un club auto-moto indiferent daca este vorba de masini, motocicleta sau camioane! Vrem sa promovam in special TUNINGUL , CURSELE LEGALE(402) , DRIFT & BURN!
Deoarece dorim sa sprijinim si sa dezvoltam arta tuningului si a curselor, am aparut treptat-treptat tot mai multi pe strazi sub aceasta denumire... "Black Widow Club".
Pentru ca purtam un respect enorm vis-a-vis de pasionatii pe doua roti, am decis ca acest club sa fie dedicat pasionatilor auto-moto.
Deoarece am observat ca din ce in ce mai multi concurenti la semafor sunt fete, am hotarat sa le primim si pe acestea alaturi de noi! Astfel vrem sa incurajam toata lumea, indiferent de sex sau varsta!

De unde si pana unde BlackWidow Club ??? foarte simplu ... ne-am gandit sa reprezentam ceva periculos.
Ce poate fi mai periculos decat o vaduva neagra... ne-am gandit vaduva neagra deoarece este ce-a mai reprezentativa. Are muscatura veninoasa si este cea mai periculoasa arahnida.
Noi iesim mai mult noaptea pe strazi si ne-am gandit sa punem o denumire a clubului care sa contina cuvantul "night" sau "black"... la fel ca noaptea... si pana la urma am stabilit ca cel mai bine este black deoarece night mai au si alti colegi din lumea noastra, lumea pasionatilor de masini.
Si uite asa am ajuns la concluzia ca "BlackWidow Club" este cea mai potrivita denumire pentru acest club.

Noi suntem BLACK WIDOW CLUB va respectam pentru ca ne respectati!

Last edited by Yoghy_bwc; 15-11-08 at 18:30.
Yoghy_bwc is offline   Reply With Quote
Old 22-11-08, 00:20   #2
VaLeX
KATANA TEAM Member

Stage 5

VaLeX's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]
Default Re: BlackWidowClub Prezentare Generala

KATANA TEAM Piatra Neamt va saluta ! Mult succes in dezvoltarea clubului si evenimentelor ...
VaLeX is offline   Reply With Quote
Old 07-12-08, 20:40   #3
kimi
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

kimi's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Bai Yoghi vad ca esti pus pe fapte mari ba tata...
Bafta multa cu baietii si sper sa va ridicati cat mai repede..
kimi is offline   Reply With Quote
Old 08-12-08, 11:30   #4
Yoghy_bwc
Skoda Driver

Stage 3

Yoghy_bwc's Avatar

Member of:
[Black Widow Club]
[SKODA]

ms ms kimi ... cu totii incepem de undeva de jos si ca ori si care vrem sa ajungem cat mai sus... bineinteles... in timp :P
Yoghy_bwc is offline   Reply With Quote
Old 12-12-08, 07:52   #5
A.x.e.L
Street Vision Member

Stage 3

A.x.e.L's Avatar

Member of:
[Street Vision]

felicitari pt masini baieti...sunt mistocutze...imi place ca aveti multe ''leoane''....succes in continuare
A.x.e.L is offline   Reply With Quote
Old 12-12-08, 08:05   #6
kimi
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

kimi's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Seat Power
kimi is offline   Reply With Quote
Old 24-05-10, 14:21   #7
street_racer

Stage 5

street_racer's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[PARTICIPANT CURSE]

Salut !!! Un id\nr de tel al celor care se ocupa de club pot primi si eu ??? (am inteles ca nu mai este yoghy the big man pe acolo :P )
Old 31-05-10, 23:07   #8
bwc club

Stage 1

bwc club's Avatar

sal street racer. eu sunt Robert,vicepresedintele clubului,uite numarul meu de tel:0761050290,sau id de messac_macc
bwc club is offline   Reply With Quote
Old 08-06-10, 13:34   #9
street_racer

Stage 5

street_racer's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by bwc club View Post
sal street racer. eu sunt Robert,vicepresedintele clubului,uite numarul meu de tel:0761050290,sau id de messac_macc
20 min m-am dat cu capul de birou sa imi dau seama de ce nu merge idul tau ... prima litera din el, a format cu un alt caracter un smiley. mi-a luat ceva sa imi dau seama
street_racer is offline   Reply With Quote
Old 12-06-10, 21:56   #10
bwc club

Stage 1

bwc club's Avatar

pac_macc e id meu
bwc club is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -