Quote:
Originally Posted by alex_77_marius
Nu e vb ca ne distram 2-3 masini.Dar cand vezi ca vin 40 de masini si mai stai pe langa cate un racer dasta cum am auzit eu aseara ca ii suna tel raspunde omu si cik "da frate uite sunt la astia la curse vino la plus ca se dau astia" am asteptat si noi sa plece spectatorii si am ramas care au vrut sa se traga eu personal am intrebat cine vrea sa se traga sa isi gaseasca pe cate cineva cu care sa se dea.Si noua ne-ar place ca din 40 de masini sa se traga toate sau macar 30 ar fi super frumos dar pacat ca sunt decat vreo 5-6 restu ba e masina lu tata ba frate eu nu imi forjez masina,n-am benzina etc etc
|
Eu pricep un pic mai greu fenomenul asta si poate nu-s singura. Daca nu e cu suparare... imi explicati si mie cum stau lucrurile?
As incepe cu niste intrebari..
Q1: Spectatorii sunt bineveniti?
Q2: In general, sau in mod normal, ce se intalmpla mai exact la o astfel de intalnire?
La aceasta intalnire, recunosc, am fost un spectator. Si am un filing, cum ca as fi deranjat pe-acolo cu prezenta. Nush de ce, dar poate aflu acum.
Iar cu ce spui tu mai sus, mi se pare normal sa reactioneze asa. Si nu ar trebui sa te supere asta.
Sa dea un pas inapoi cand e vb de "reising" (vb lu' darky)..? Imagineaza-ti ce zice "tati" cand puiul duce masina acasa in sacosa... Nici nu vreau sa-mi imaginez. Asta pentru ca multi pe acolo au in jur de 18 ani, masinile nu sunt luate sau macar modificate pe banii lor, pentru ca nu au un venit sau daca au, nu contribuie la masina si atunci tati are copyright pana una alta.
Eu ma gandesc chiar ca poate ar trebui sa strigati putin catalogul si sa vedeti cine e si cine nu e membru, cine poate fi, si ce scop are aceasta comunitate.
Adica "ok, avem comunitate! Ieee! Dar ce facem cu ea?" Isi mai aduce aminte cate unu' de asta si zice "ba! hai sus toata lumea! ne vedem joi, in parcare la plus" Bun, va vedeti acolo, va gasiti din priviri aia 2, 3, 5 cati sunteti si o ushchiti pe rand, lasand spectatorii in urma. Mie asta mi se pare aiurea. Si probabil ca nu aveti un "tatal lor" care sa organizeze putin lucrurile.
Deci, nu ma intelegeti aiurea, nu caut sa fac teoria batului de chibrit, vreau sa ma lamuresc, spunandu-va cum va cam vedeti din exterior.