probabil era in tranzit spre galati si anu trecut.....
Eu spun ce am văzut, nu am vrut să te supăr sau să te iau peste picior, dacă asta ai īnţeles.... Oricum, ieri cāţi aţi fost la K?
Tuningul e ceea ce place fiecaruia, e personalizare in cel mai pur mod, de aia eu nu dau doi bani pe ce consideri tu masini rare, frumoase si puternice si tu nu dai doi lei pe ceea ce consider eu special. Suntem diferiti, ne plac lucruri diferite, nu-i o crima sa acceptam treaba asta.
estimarile de putere sunt facute dupa accelerometru ... si cum soseaua era vai mama ei ... d'aia a iesit asa (oricum majoritatea testelor au fost fail fix din cauza asta)
iar caderile alea mai mari sunt la schimbarea treptei de viteza
oricum 6.5 suta in conditiile astea de aderenta e fitza (se vede ca am facut "doar" 3 sec pana la 50 =))) ... oricum o sa refac testarile cand se incalzeste afara si intr-un loc cu sosea mult mai buna
La ce bun estimări de putere prin accelerometru, de ce nu o duci şi o pui pe dyno şi rezolvi totul exact? Prin dyno elimini extrem de multe variabile...
si dyno este tot o estimare ... la un dyno sunt mult mai multe variabile ... in principal temperaturile ...
daca vrei ceva concret dai jos motorul si-l masori ...