in cazul asta ai putea sa faci chiar tu un thread la sectiunea "propuneri orase" cu numele orasului tau, si astfel vei putea cunoaste persoane interesate de tuning din Calarasi.
ma indoiesc k in orasul tau nu misca nimic la acest capitol, mai ales k la voi au fost niste curse legale...Slobozia inca mai asteapta
sincer nu mai stiu sigur de cate ori pe an sunt aceste curse
dar sunt
am fost si anult acesta sa ma uit
masinile chiar tari daca vreti pun si cateva poza
dar nu cred ca se poate deoarece nu are nici o legatura cu slobozia
Am participat si eu la intalnirea de vineri si pot spune ca a fost super. Sper sa o tinem tot asa. Felicitari pentru baiatul care a organizat! Eu am fost cu o Renault Laguna 1.6 16v 110 CP, gri. Eu o sa ajut aceasta comunitate sa se faca cunoscuta datorita faptului ca sunt directorul ziarului ,,Evenimentul de Ialomita" si in numarul viitor (miercuri, 29 octombrie 200 o sa apara un articol foarte frumos despre prima intalnire. O sa va sprijin cu tot ce pot. Am atasat si eu cateva imagini cu masina mea! BAFTA 4TUNNING SLOBOZIA!!!